18.12.2012 10:40

Mārupes jaunie futbolisti uzvar Garkalnē, rīdzinieki – Ādažos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Futbola skolas "Garkalne" sadraudzības turnīrā septiņus gadus veciem zēniem mārupieši vienīgie iztika bez zaudējumiem.

 

Turnīrā 2005. gadā dzimušajiem puišiem piedalījās 11 komandas, kas pirmajā posmā bija sadalītas divās apakšgrupās. Pa trim labākajām vienībām iekļuva finālturnīrā.

Mārupes zēni grupā svinēja uzvaras pār futbola skolas (FS) "Garkalne" vienību, divām Ķekavas kluba "Auda" komandām un Ulbrokas komandu, kā arī nospēlēja neizšķirti ar futbola kluba "Iecava" jauno maiņu. Finālturnīrā tika pārspēta Gulbenes bērnu un jaunatnes sporta skola un Rīgas klubs "Academ", bet spēlē pret futbola klubu "Baltika", kas noslēgumā ierindojās otrajā vietā, vārti netika gūti.

FS "Garkalne" jaunie futbolisti ierindojās piektajā vietā, FK "Auda"–1 septītajā, FS "Garkalne" Ādažu komanda astotajā, FK "Auda"–2 devītajā un Ulbroka pēdējā – vienpadsmitajā vietā.

Jau ziņots, ka Garkalnes futbola skolas sadraudzības turnīrā gadu jaunākiem puikām pirms nedēļas uzvarēja mājinieki.

Tikmēr Ādažos aizvadīts pēdējais no vietējā futbola kluba rīkotajiem kausa izcīņas turnīriem telpu futbolā. 12 gadus veco puišu (2000. g. dz.) turnīrā sacentās sešas komandas, un par uzvarētājiem kļuva "Fariona" futbola kluba spēlētāji.

Trešo vietu ieņēma "Dinamo Saurieši" komanda no Stopiņu novada, kas guva divas uzvaras, cieta divus zaudējumus un vienreiz nospēlēja neizšķirti, bet FK "Ādaži" jaunie futbolisti ar vienu uzvaru un četriem zaudējumiem ierindojās ceturtajā vietā.