17.12.2012 15:22

Sveic Stopiņu novada labākos sportistus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Laureātu vidū bija Stopiņu novada sieviešu handbola komanda Laureātu vidū bija Stopiņu novada sieviešu handbola komanda Krišjānis Grantiņš

Svētdien Stopiņu novada pašdarbības kolektīvu Ziemassvētku koncerta laikā tika apbalvoti 2012. gada novada labākie sportisti, kuri guvuši panākumus Pierīgas, Latvijas un starptautiska līmeņa sacensībās.

 

 

Laureātu vidū bija Latvijas čempionvienība un Latvijas Olimpiādes uzvarētāja Stopiņu novada sieviešu handbola komanda (trenere Ginta Ozoliņa), Latvijas Olimpiādes laureāti vesera metējs Ainārs Vaičulens (2. vieta) un bokseris Ņikita Farions (3. vieta), kā arī ceturto vietu ieguvēji peldētājs Daniels Zubarovs un novada komanda regbijā-7, informēja Ulbrokas sporta kompleksa direktore Aelita Veipa.

Starptautiskās sacensībās aizvadītajā gadā sekmīgi startēja cīkstonis Artūrs Ostrovskis (pasaules čempions pankrationā), mākslas vingrotājas Paula un Rēzija Žauneres, džudisti Ričards Aizpurietis un Oļegs Maistruks, BMX braucējs Gustavs Petersīlis un peldētāja Elīne Beinare-Tjutjunova.

Par panākumiem Latvijas jaunatnes čempionātos tika sveiktas Ulbrokas/florbola skolas "Masters" komandas, Stopiņu vīriešu handbola klubs, Sauriešu dienas centra futbola komanda un jaunie kamaniņu braucēji Ričards un Kaspars Sakoviči. Dažāda līmeņa turnīros sekmīgi startējušas arī novada basketbola, hokeja un volejbola komandas.

Vairākas godalgotas vietas individuāli un komandu cīņā Pierīgas novadu sporta spēlēs izcīnīja Stopiņu novada peldētāji, galda tenisisti, zolītes spēlmaņi un futbolisti.