17.12.2012 14:12

Siguldas badmintonisti zaudē tikai finālā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldas badmintonisti zaudē tikai finālā Siguldas badmintona klubs

Latvijas klubu komandu čempionātā, kas nedēļas nogalē notika Siguldā, mājinieki startēja ar trim komandām. Labākā no tām izcīnīja otro vietu.

Turnīrā piedalījās divpadsmit komandas, kas pārstāvēja sešus badmintona klubus un sporta skolas. Katrs komandu savstarpējais mačs sastāvēja no piecām atsevišķām spēlēm – divām vienspēlēm un trim dubultspēlēm.

Siguldas sporta skolas un badmintona kluba pirmā komanda dalību turnīrā sāka ar otro kārtu, kurā ar 4:1 pieveica Valmieras bērnu un jaunatnes sporta skolas vienību. Pusfinālā ar 3:1 tika pieveikta Rīgas skolēnu pils (RSP) otrā komanda, bet finālā ar 1:4 nācās zaudēt RSP pirmajai komandai.

Izšķirošajā mačā vienīgo uzvaru siguldiešiem vīru vienspēlēs izcīnīja Kārlis Vidass, bet zaudējumus piedzīvoja Jekaterina Romanova vienspēlēs, kā arī dubultspēļu pāri Guntis Lavrinovičs/Kārlis Vidass, Diāna Lenceviča/Amanda Arnicāne un Lavrinovičs/Romanova.

Siguldas otrā komanda, kuras sastāvā spēlēja Didzis Gureckis, Teodors Kerimovs, Rihards Sorokins, Ieva Eglīte, Līva Pūka un Liāna Lenceviča, ar vienu uzvaru trijās cīņās ierindojās sestajā vietā, bet trešā komanda (Pauls Gureckis, Nils Turauskis, Edgars Strads, Krista Arcimoviča, Lāsma Ozola) ieņēma desmito vietu.