14.12.2012 09:48

Līderu divcīņā Ikšķiles florbolisti pārspēj Carnikavu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Līderu divcīņā Ikšķiles florbolisti pārspēj Carnikavu www.racf.lv

Rīgas atklātajā čempionātā florbola klubs "Ikšķile" izcīnījis desmit uzvaras desmit spēlēs un ir vienīgā komanda, kas turnīrā joprojām spēlē bez zaudējumiem.

 

 

Rīgas čempionāta Austrumu grupā Ikšķiles un Carnikavas komandas ieņem pirmās divas vietas, tāpēc šo vienību savstarpējā spēle tika gaidīta ar īpašu interesi. Pirmajā trešdaļā vienīgos vārtus guva viesi ikšķilieši. Otrā perioda sākumā laukuma saimniekiem uz brīdi izdevās izvirzīties vadībā 2:1, tomēr arī otrajā pārtraukumā carnikavieši devās ar vienu vārtu deficītu (3:4).

Spēles pēdējā posmā Ikšķiles florbolistiem izdevās panākt divu vārtu pārsvaru, bet Carnikavas komandai – to likvidēt un panākt izlīdzinājumu 5:5. Līdz pamatlaika beigām bija atlicis pavisam maz, kad viens no FK "Ikšķile" uzbrukuma līderiem Toms Dāle guva uzvaras vārtus – 6:5.

Nu ikšķilieši savus tuvākos sekotājus turnīra tabulā apsteidz par deviņiem punktiem, tiesa, Carnikavas komandai ir viena spēle rezervē.

Rīgas atklātā florbola čempionāta Rietumu grupas tabulas pirmajā vietā nostiprinājušies sporta kluba "Babīte" florbolisti, kuri pēdējās divās spēlēs guva pārliecinošas uzvaras pār Jelgavas novada komandu (10:6) un florbola klubu "Rīga" (15:1). Mārtiņš Lapsiņš šajās divās spēlēs kopā guva desmit vārtus un izdarīja sešas rezultatīvas piespēles.