11.12.2012 13:52

Garkalnieši sadraudzības turnīrā ceļu negriež nevienam

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Futbola skolas "Garkalne" rīkotajā turnīrā mājinieku sešgadīgo puišu komanda piecās spēlēs gūst četras uzvaras un neielaiž nevienus vārtus. Trešā vieta mārupiešiem.

 

Turnīrā 2006. gadā dzimušiem zēniem piedalījās astoņas komandas, kas vispirms aizvadīja turnīrus divās apakšgrupās, bet pēc tam sadalīja vietas no pirmās līdz ceturtajai un no piektās līdz astotajai.

FS "Garkalne" jaunie futbolisti ar vienādu 2:0 rezultātu pirmajā posmā pārspēja Mārupes komandu, "Skonto lauvas" un Gulbenes bērnu un jaunatnes sporta skolas komandu, bet finālturnīrā ar 3:0 pieveica futbola klubu "Iecava" un nospēlēja 0:0 ar futbola klubu "Academ" no Rīgas.

Otrajā vietā ierindojās "Academ" komanda, bet trešajā – Mārupe, kas finālturnīrā rīdziniekiem zaudēja 0:3, toties iecaviešus pieveica 7:0. Septīto vietu noslēguma kopvērtējumā ieņēma FS "Garkalne" Ādažu komanda, kurai piecās spēlēs trīs neizšķirti un divi zaudējumi.

Tostarp Ādažu sporta centrā aizvadīts kārtējais futbola kluba "Ādaži" kausa izcīņas turnīrs telpu futbolā, šoreiz – astoņus gadus vecajiem puišiem. Katra no astoņām komandām tikās ar katru, aizvadot 13 minūšu ilgu spēli.

Par uzvarētājiem kļuva Rīgas kluba "Baltika" spēlētāji, turnīra saimniekiem ādažniekiem bija jāsamierinās ar sesto vietu (viena uzvara, divi neizšķirti, trīs zaudējumi), bet vienu pozīciju zemāk ieņēma bērnu un skolēnu sporta centra "Ikšķile" jaunie futbolisti.