11.12.2012 12:40

Saulkrastos noskaidroti labākie galda spēlēs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Saulkrastos noskaidroti labākie galda spēlēs www.saulkrasti.lv

Nedēļas nogalē aizvadīti pēdējie novada čempionātu posmi galda tenisā, zolītē, šautriņu mešana, kā arī novusā.

 

 

Galda tenisa turnīrā vismaz vienā no septiņiem posmiem bija startējuši 22 dalībnieki. Vairāki vadošie galda tenisisti bija izlaiduši divus vai vairāk posmus, piemēram, Kārlis Sausnītis, kurš bija labākais četros turnīros, taču divos nebija piedalījies. Par kopvērtējuma uzvarētāju kļuva Jānis Ungurs, otrajā vietā K. Sausnītis, bet trešajā vietā pēdējā posma uzvarētājs Ģirts Kleinšmits, informēja Saulkrastu sporta centrā.

Zolītes turnīrā cīņa bija daudz sīvāka un dalībnieku visu septiņu posmu garumā vairāk. Kungu sacensībās par Saulkrastu čempionu kļuva Guntars Johansons, atstājot aiz sevis Ilgvaru Korni un Juri Vēveri. Dāmām pirmajā trijniekā Katrīne Mickāne, Ieva Bērziņa un Inga Antonova.

Šautriņu metēji šogad sacentās deviņos posmos vienā kopējā grupā, dāmām piešķirot 50 punktu handikapu. Šo iespēju izmantoja Signe Sinkeviča, izcīnot uzvaru kopvērtējumā. Otrajā vietā palika Artis Blankenbergs, trešajā – pagājušā gada čempions Dāvis Blankenbergs.

Nedēļu iepriekš pēc septītā posma sacensībām kļuva zināmi arī Saulkrastu novusa čempionāta laureāti. Dāmu konkurencē jau pirms pēdējā posma pirmo vietu kopvērtējumā bija nodrošinājusi Sintija Aperjote, otrajā vietā ierindojās Inga Antonova, trešajā Iveta Krauze. Kungiem čempiona titulu izcīnīja Andris Andersons, aiz sevis atstājot Andri Lapsiņu un Albertu Bataru.