03.12.2012 10:16

Pierīgas džudistiem 15 medaļas jauniešu turnīrā Rīgā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas džudistiem 15 medaļas jauniešu turnīrā Rīgā www.dzudo.lv

"Dinamo LAT – budoshop.lv" kausa izcīņā, kas svētdien notika Ziemeļvalstu ģimnāzijā, septiņpadsmit klubu vidū bija arī Pierīgas bērnu un jaunatnes sporta skolas (BJSS), kā arī Ulbrokas sporta kluba un džudo kluba "Sigulda" pārstāvji.

 

 

Divas godalgas turnīrā izcīnīja Rihards Taube no Pierīgas BJSS. Jaunākajā A vecuma grupā (2004. g. dz. un jaunāki) savā svara kategorijā viņš bija labākais, bet, startējot B grupā (2002.–2003. g. dz.), ierindojās trešajā vietā. Vēl vienu uzvaru Pierīgas sporta skolas labā guva Andrejs Rižovs C grupā (2000.–2001. g. dz.).

Otrās vietas atsevišķās svara kategorijās no Pierīgas BJSS jaunajiem džudistiem izcīnīja Rūdolfs Večens, Mareks Markāns un Aleksejs Nazarovs (C grupa), trešās – Artūrs Kisiļevskis un Gustavs Hugo Ekmanis (A), Jānis Edgars Štrauss (B), Raimonds Taube un Samuels Osauļenko (C).

Trīs medaļas izcīnīja Ulbrokas sporta kluba pārstāvji. Otrās vietas ieguva Arsēnijs Gudejevs (A) un Ričards Aizpurietis (B) un trešo – Oļegs Maistruks (B). Savukārt vienīgais Siguldas džudo kluba pārstāvis šajās sacensībās Renārs Hans sacensībās C vecuma grupā ierindojās otrajā vietā.

Neoficiālajā komandu vērtējumā Pierīgas BJSS džudisti ar 11 medaļām ieņēma ceturto vietu. Ulbrokiešiem desmitā, siguldiešiem 13. vieta.