01.12.2012 17:19

Šici nesaprotas ar Kēnigzes līkločiem (papildināta)

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Šici nesaprotas ar Kēnigzes līkločiem (papildināta) Krišjānis Grantiņš

Kamaniņu sporta Pasaules kausa izcīņas otrajā posmā sarežģītajā Kēnigzē trasē Vācijā siguldieši brāļi Šici paliek 18. vietā, Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš otrajā braucienā nefinišē.

Pirmajā braucienā Andris un Juris Šici 20 divnieku ekipāžu konkurencē uzrādīja 15. rezultātu, no līderiem vāciešiem Vendla/Arlta atpaliekot par 1,695 sekundēm. Vēl sliktāk klājās O. Gudramovičam un P. Kalniņam, kuri vadošajam divniekam zaudēja vairāk nekā trīs sekundes un bija pēdējie no tiem, kas sasniedza finišu.

Otrajā mēģinājumā Šici trasē pieļāva vēl vairākas rupjas kļūdas, zaudēja vēl trīs pozīcijas un summā ierindojās pēdējā 18. vietā no finišējušajiem. Divu braucienu summā olimpiskie vicečempioni Tombiasam Vendlam un Tobiasam Arltam zaudēja ļoti daudz – 3,480 sekundes.

Savukārt O. Gudramovičs un P. Kalniņš piedzīvoja kritienu un palika bez ieskaites.

Pasaules kausa kopvērtējumā Šici noslīdējuši uz 11. vietu, bet Gudramovičs/Kalniņš ir 24. vietā.

Diezgan pieticīgi bija Latvijas kamaniņu braucēju rezultāti arī dāmu sacensībās. Maija Tīruma divu braucienu summā uzvarētājai vācietei Natālijai Geizenbergerei zaudēja 2,023 sekundes un summā ieņēma 15. vietu (atsevišķos braucienos 16. un 15. pozīcija), bet Elīza Tīruma pēc priekšpēdējās 23. vietas pirmajā braucienā otrajā piedzīvoja kritienu.

Svētdien Kēnigzē trasē sacentīsies vīri.

(Papildināta ar dāmu sacensību rezultātiem)