01.12.2012 12:42

Siguldas basketbolistiem uzvara ar plus 59

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldas basketbolistiem uzvara ar plus 59 www.delfi.lv

Latvijas basketbola līgas trešās divīzijas turnīra kārtējā spēlē basketbola klubs "Sigulda" sagādā kārtējo zaudējumu Bērnu un jauniešu basketbola skolas "Rīga" 1995. gadā dzimušo komandai.

 

Siguldieši piektdienas spēli iesāka ar desmit gūtiem punktiem pēc kārtas. Uz brīdi rīdziniekiem izdevās cīņas gaitu izlīdzināt, taču jau otrās ceturtdaļas vidū viesu pārsvars sasniedza 20 punktus. Pēc pirmā puslaika bija 56:20 BK "Sigulda" labā, bet visu spēli siguldieši pabeidz ar graujošu rezultātu – 109:50. Jaunajiem BJBS "Rīga" spēlētājiem šis bija astotais zaudējums astoņās spēlēs.

Punktus uzvarētāju labā guva visi deviņi mačam pieteiktie spēlētāji, visvairāk – Klāvs Bedrītis (34) un Ingars Dambergs (16).

Ar sešām uzvarām astoņās spēlēs Siguldas komanda ir viena no LBL 3. divīzijas līdervienībām. Tāda pati bilance ir arī Iecavas basketbola klubam "Dartija" un Salacgrīvas komandai, bet "Dārznieks"/Cēsis basketbolisti sešus panākumus guvuši septiņās spēlēs.

Nākamās spēles ar Pierīgas komandu piedalīšanos notiks otrdien, kad Saulkrastu basketbola kluba spēlētāji uzņems BJBS "Rīga"/"Pārdaugava-95" komandu un Carnikavas klubs viesosies Jēkabpilī. BK "Sigulda" basketbolistiem nākamā spēle paredzēta 7. decembrī pret BK "Dartija".