27.11.2012 17:05

Ādažu florbolistēm pirmais zaudējums, vīriem uzvara

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Latvijas pirmās līgas turnīros Pierīgas florbola komandām spoži panākumi mijas ar sāpīgām neveiksmēm.

 

 

Pirmo zaudējumu pēc četru uzvaru sērijas piedzīvojušas pirmās līgas debitantes florbola kluba "Ādaži" spēlētājas. Viņas ar 3:2 pārspēja komanda "Rīgas lauvas", lielā mērā pateicoties vārtsardzes Kristīnes Kirilovas lieliskajai spēlei (49 atvairīti metieni).

Ādažnieces turnīra tabulā ieņem otro vietu sešus punktus aiz līderēm Kocēnu "Rubenes" florbolistēm, kuras gan aizvadījušas vienu spēli vairāk, bet tikpat punktu ir arī rīdziniecēm.

Ceturtajā pozīcijā atrodas "Ķekavas Bulldogs" komanda, kas pēdējā spēlē ar 8:5 pārspēja Liepājas Universitāti (Inga Ameterei pieci gūti vārti un divas rezultatīvas piespēles). Savukārt pēdējās ir Inčukalna "Coyote" florbolistes, kuras pēdējā trešdaļā nenosargāja 5:3 pārsvaru un ar 5:6 zaudēja Irlava/Tukums vienībai. Visus piecus vārtus zaudētāju labā guva Monika Džigure.

Atšķirībā no dāmām ļoti pārliecinošu uzvaru nedēļas nogalē izcīnījuši FK "Ādaži" florbolisti – viņi ar 16:6 viesos pieveica florbola klubu "Kalsnava". Jānis Boroduška nopelnīja sešus rezultativitātes punktus (4+2), Andis Pekšs – pat septiņus (3+4).

Savukārt "Ķekava-2" florbolisti spēlē pret florbola klubu "Rīga" pēdējā periodā ielaida sešus vārtus, paši iemeta tikai vienus un piedzīvoja septīto neveiksmi astoņās spēlēs – 5:12. Četrus no pieciem vārtiem ķekaviešu labā guva Kristaps Skudrītis.

"Ķekava-2" komanda pirmās līgas Centra grupas turnīra tabulā saglabā pēdējo septīto vietu, bet ceturtajā ir sporta kluba "Babīte" vienība, kas pēdējās nedēļās šajā turnīrā nav spēlējusi. Savukārt Vidzemes grupā FK "Ādaži" ir trešajā pozīcijā.