26.11.2012 16:52

Mārupē godina novada labākos sportistus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)

Par sasniegumiem 2012. gadā apbalvošanas ceremonijā "Sporta laureāts" tika sumināti 58 sportisti un viņu treneri individuālajās sporta disciplīnās un komandu sporta veidos.

 

2012. gads Mārupes sporta dzīvē bijis ievērojams. Šīs vasaras Latvijas III Olimpiādes kopvērtējumā izcīnot 13. vietu vairāk nekā 80 pašvaldību konkurencē, mārupieši sevi sportā pierādījuši kā spēcīgāko no Pierīgas novadiem, informēja Mārupes novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Kate Nītiņa.

Šogad durvis verot novada trešajam un lielākajam sporta kompleksam, Mārupes iedzīvotājiem paplašinātas iespējas trenēties gan profesionāli, gan vaļaspriekam. Par tik aktīvas un panākumiem bagātas sporta dzīves uzturēšanu Mārupes novadā īpaša pašvaldības pateicība sporta laureātā tika izteikta Mārupes novada Sporta centra vadītājai Silvijai Bartuševičai.

Sportistus un viņu trenerus sveica Mārupes novada domes priekšsēdētājs Mārtiņš Bojārs, priekšsēdētāja vietniece Līga Kadiģe un izpilddirektors Ivars Punculis.

Balvas par panākumiem aizvadītajā gadā saņēma jātnieki Aigars Bregže, Mairis Penelis, Airisa Penele, Laura Penele un Krista Kristiāna-Alksne, tekvondo pārstāvji Vitālijis-Lepins Žagars, Kārlis Orleāns, Dāvids Bērziņš un Magdalēna Vilciņa, kalnu slēpotāji Miks Zvejnieks un Kristaps Zvejnieks, riteņbraucējs Rihards Bartuševičs, vieglatlēts Dmitrijs Serjogins, triatlonists Rinalds Sluckis, tenisisti Miks Pauls Losbergs un Džems Viņķis, badmintonistes Aija Pope un Ieva Pope, peldētāji Ģirts Feldbergs, Valts Feldbergs, Pāvels Gribovskis, Pēteris Laipnieks, Jānis Šaltāns un Gaļina Broka, bridžisti Pēteris Bethers, Jānis Bethers un Adrians Imšs, ūdensslēpotāji Gundars Ruņģe un Megija-Elizabete Ruņģe, hokejisti Mārtiņš Skuška un Roberts Rēboks motobraucēji Armands Leitāns un Juris Ozoliņš, BMX riteņbraucējs Uldis Dreimanis, novusiste Karīna Kemere, kā arī Mārupes vīru volejbola un basketbola komandas.

Kā pārsteigumu Mārupes sporta laureāta simboliskās olimpiskās lāpas iededzināšanai uguni no Latvijas III Olimpiādes norises vietas – Liepājas – bija atvedis mūziķis Ivo Fomins. Savukārt ar šī gada Latvijas III Olimpiādes dziesmu popūriju "Tikai uz priekšu" klātesošos bija ieradies sveikt Olimpiādes muzikālā noformējuma autors Uldis Marhilēvičs.