26.11.2012 16:29

Siguldietim Vidasam dubultuzvara LABL otrajā kārtā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldietim Vidasam dubultuzvara LABL otrajā kārtā Siguldas badmintona klubs

Latvijas Apvienotās badmintona līgas (LABL) otrajā posmā Siguldā lielāko daļu godalgu sadalīja mājinieki, Rīgas Skolēnu pils (RSP) un Inčukalna badmintona kluba pārstāvji.

 

Par uzvarētāju vīriešu elites grupā 24 dalībnieku konkurencē kļuva Kārlis Vidass no Siguldas badmintona kluba. Sacensības sācis no ceturtdaļfināla, viņš guva uzvaras pirmajās divās spēlēs un finālā ar 17:21, 21:17, 21:17 pārspēja LABL pirmā posma uzvarētāju Raimondu Cipi (RSP). Trešo vietu ieņēma valmierietis Andis Bērziņš.

Otro uzvaru K.Vidass guva dubultspēļu turnīrā, kura finālā pārī ar Gunti Lavrinoviču pārspēja R. Cipi un Ediju Līviņu 21:17, 21:14. Trešajā vietā ierindojās Jānis Gulbis (Valmieras bērnu sporta skola) un Teodors Kerimovs (Siguldas sporta skola).

Dāmu A grupas vienspēļu turnīrā pirmās trīs vietas izcīnīja Rīgas Skolēnu pils badmintonistes Kristīne Šefere un mārupietes Ieva Pope un Aija Pope. Ceturtajā vietā ierindojās Siguldas sporta skolas audzēkne Jekaterina Romanova, kura pusfinālā divos setos zaudēja Šeferei, bet spēlē par trešo vietu A. Popei. Piektajā vietā Anita Švalbe no Siguldas badmintona kluba.

Dubultspēļu turnīra finālā Romanova kopā ar Ievu Eglīti svinēja divas uzvaras, bet finālā piekāpās I.Popei un K.Šeferei 21:18, 8:21, 7:21 un ierindojās otrajā vietā.

Vienspēļu A grupas turnīrā vīriem otrajā posmā pēc kārtas otro vietu ieņēma Edgars Saulītis no Inčukalna badmintona kluba un trešo – siguldietis Toms Nuķis. B grupā pirmā posma uzvarētājs inčukalnietis Jānis Tumens šoreiz bija otrais, bet B grupā dāmām rīdziniece Olga Mihailova revanšējās Līvai Pūkai no Siguldas par zaudējumu pirmā posma finālā.

Latvijas Apvienotās badmintona līgas trešais posms notiks 12. un 13. janvārī Siguldas 1. pamatskolas sporta zālē. Pavisam paredzēti pieci posmi.