26.11.2012 16:24

Foto: Labākā vīru volejbola komanda – joprojām Mārupes novadā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Mārupieši pārāki otro gadu pēc kārtas. Līdz 2012. gada Pierīgas novadu sporta spēļu beigām atlicis aizvadīt vairs tikai vienu turnīru.

 

 

 

Svētdien Mārupē notikušajā volejbola finālturnīrā par 1.–4. vietu savu pārākumu apliecināja laukuma saimnieki, kuri čempionu godā bija arī pagājušā gada Pierīgas sporta spēlēs, bet šogad spēja kvalificēties Latvijas Olimpiādes finālturnīram, kur ieņēma trešo vietu.

Mārupieši visās trijās spēlēs (līdz diviem setiem) guva visai pārliecinošas uzvaras – 2:0 (25:18, 25:16) par Sējas novada komandu, 2:0 (25:12, 25:16) pār Ropažu novadu un 2:0 (25:23, 25:16) pār Krimuldas novadu.

Trīs pārējās komandas savstarpējās cīņās guva pa vienai uzvarai un vienam zaudējumam divos setos, un galīgā vietu sadalījuma noteikšanai bija jārēķina gūto un zaudēto punktu attiecība. Tā mazliet labāka izrādījās Sējas volejbolistiem, kuri bija uzvarējuši ropažniekus, taču piekāpušies krimuldiešiem. Trešā vieta pienācās Krimuldas novada komandai, ceturtā Ropažiem.

Svētdien Mālpils sporta kompleksā paredzētais Pierīgas novadu volejbola komandu turnīrs par 5.–7. vietu, kurā piedalīsies Mālpils, Saulkrastu un Babītes vienības, pārcelts uz 1. decembri. Pēc tā kļūs zināms galīgais vietu sadalījums ne tikai volejbola sacensību, bet arī Pierīgas novadu sporta spēļu kopvērtējumā. Tiesa, jau tagad zināms, ka pirmo vietu visa gada garumā notikušo sacensību summā ir nodrošinājis Babītes novads.