26.11.2012 10:55

"Ķekavas" florbolisti zaudē līderpozīcijas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Ķekavas" florbolisti zaudē līderpozīcijas Latvijas Florbola savienība

Latvijas virslīgas čempionātā florbola kluba "Ķekava" astoņu uzvaru sēriju izdevies apturēt RTU/"Inspecta" komandai.

 

 

Jau spēles 14. minūtē viesi ķekavieši bija nonākuši pagalam nepatīkamā situācijā – 1:5. Vēl līdz pirmās trešdaļas beigām FK "Ķekava" florbolisti atspēlēja divus vārtus, bet otrajā periodā arī panāca izlīdzinājumu 6:6. Trešajā trešdaļā nevienai no komandām vārtus gūt neizdevās, bet papildlaikā veiksmīgāki bija rīdzinieki – 7:6.

Pa trim rezultativitātes punktiem Ķekavas komandas rindās nopelnīja Ēriks Akulovs (2+1) un Alvis Dāle (1+2). Turnīra tabulā ķekavieši noslīdējuši uz otro pozīciju, kaut gan viņu kontā ir tikpat punktu (24), cik pirmajā vietā esošajiem valsts čempioniem "Lielvārdei".

Trešo uzvaru pēc kārtas turnīrā izcīnījuši Ulbrokas/florbola skolas "Masters" spēlētāji, kuri visai pārliecinoši ar 9:4 pieveica Valmieru (pa diviem vārtiem guva Kārlis Bulāns un Ainārs Juškēvičs). Savukārt "Ķekavas Bulldogs" florbolisti piedzīvoja kārtējo neveiksmi – 7:16 pret sporta klubu "Pārgauja" (Oskaram Eglītim 3+1, Henrijam Uzraugam 2+1). Virslīgas turnīra tabulā abas pārējās Pierīgas komandas ieņem attiecīgi devīto (12 p.) un pēdējo – 12. vietu (3 p.).

Divas neveiksmes cietušas arī abas dāmu virslīgas komandas no Pierīgas. FK "Ķekava" florbolistes nespēja gūt nevienus vārtus spēlē ar turnīra līdervienību Rīgas Stradiņa universitāti (0:5), bet "Ķekavas Bulldogs" spēlētājas ar 6:11 piekāpās Kocēnu "Rubenei" (trīs vārtus guva Inga Ametere).

Abām Ķekavas komandām ir pa četriem punktiem, un tās tālu atpaliek no abām pārējām konkurentēm (RSU ir 23 un "Rubenei" 14 punktu).