22.11.2012 12:44

Ozoliņš pirmais šautriņās, trešais zolītē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Aizvadītas kārtējās sacensības Mālpils novada čempionātos šautriņu mešanā un zolītē.

 

 

Šautriņu mešanas čempionāta trešajā kārtā, kurā startēja astoņi dalībnieki, trešo reizi pēc kārtas nepārspēts palika iepriekšējās sezonas čempions Normunds Ozoliņš. Viņš uzvarēja piecas no sešām spēlēm divu apļu grupu turnīrā, pēc tam arī ceturtdaļfinālā, pusfinālā un finālā, kur ar 2:0 pārspēja Edgaru Komarovu. Trešo vietu turnīrā ieņēma Alfons Suķis, kurš pirmajā posmā sagādāja uzvarētājam vienīgo zaudējumu.

Pēc trim posmiem kopvērtējumā Normunds Ozoliņš ir pārliecinošs līderis (3 p.), Komarovam un Aldim Graudiņam ir pa 12 punktiem, A. Suķim 15. Čempionātā paredzēti deviņi posmi, un tas beigsies nākamā gada maijā, summā netiks ņemti vērā divi sliktākie rezultāti.

Trīsreiz lielāku dalībnieku skaitu bija pulcējis Mālpils novada zolītes čempionāta 11. posms, kurā Normunds Ozoliņš ierindojās trešajā vietā – pirmās divas ieguva kopvērtējuma līderis Agris Ozoliņš un Pēteris Meinarts.

Kopvērtējumā A. Ozoliņam (344 punkti) seko N. Ozoliņš (316 punkti), Jānis Želvis un iepriekšējā posma uzvarētājs Jānis Sprukulis (pa 280 punktiem).