21.11.2012 11:02

Sadalīti Salaspils ziemas kausi četrās vecuma grupās

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Sadalīti Salaspils ziemas kausi četrās vecuma grupās BFK "Salaspils"

Bērnu futbola kluba "Salaspils" rīkotajos turnīros 6–9 gadus veco zēnu komandām piedalījās ne tikai viesi no vairākām Latvijas pilsētām, bet arī Lietuvas.

 

No Pierīgas komandām visveiksmīgāk startēja Olaines 2005. gadā dzimušo zēnu vienība, kas ierindojās trešajā vietā 12 komandu konkurencē. Apakšgrupas turnīrā olainieši izcīnīja trīs "sausās" uzvaras, finālturnīrā nospēlēja neizšķirti 0:0 ar Liepājas un futbola kluba "Alberts" vienībām. Taču, par spīti faktam, ka turnīra laikā neielaida nevienus vārtus, noslēguma tabulā palika trešajā vietā.

2003. gadā dzimušo puišu turnīrā piedalījās divas futbola kluba "Olaine" jauniešu komandas, kas ieņēma ceturto un pēdējo – astoto vietu. Par uzvarētājiem kļuva futbola kluba "Super Nova" futbolisti.

Jaunākajā vecuma grupā (2006. g. dz.) pēc viena apļa turnīra izspēles piecu komandu konkurencē pirmo vietu izcīnīja Viļņas futbola skolas "Žaibas" komanda, bet pēdējā piektajā vietā palika Mārupes komanda.

2004. g. dz. zēnu turnīrā piedalījās 15 komandas, kas pirmajā posmā bija sadalītas trijās apakšgrupās. Grupu uzvarētāji izspēlēja finālturnīru, kurā Daugavpils jaunajiem futbolistiem izdevās pārspēt jelgavniekus un jūrmalniekus. Mārupes komandai astotā vieta.