15.11.2012 10:47

Noskaidrots Ropažu novada čempions galda tenisā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Noskaidrots Ropažu novada čempions galda tenisā www.ropaži.lv

Galda tenisa turnīri aizvadīti gan Ropažos, gan Ķekavas novada Daugmales pagastā.

 

 

Ropažu novada čempionātā galda tenisā izspēlēts priekšpēdējais astotais posms, kurā startēja septiņi dalībnieki, informēja sacensību tiesnesis Andrejs Ploriņš. Par turnīra uzvarētāju kļuva Gundars Čiekurs, kurš izšķirošajā spēlē ar 3:1 uzvarēja Aināru Nicmani. Trešajā vietā ierindojās Jānis Kārkliņš no Siguldas.

Līdz ar pirmo vietu turnīrā Gundars Čiekurs pirms pēdējā posma nodrošinājis arī uzvaru čempionāta kopvērtējumā (63 punkti). Viņš uzvarējis divos līdzšinējos posmos un četras reizes bijis otrais.

Otrajā vietā ir objektīvi spēcīgākais Anrijs Bergs, kurš šogad piedalījies tikai četros posmos un visos arī uzvarējis (40 p.). Uz trešo vietu pretendē Uldis Sūna (31), Leons Bračs (29) un Ainārs Nicmanis (21). Ropažu novada čempionāta pēdējais posms paredzēts 8. decembrī.

Ķekavas novada iedzīvotājiem iespēja pārbaudīt prasmes galda tenisā bija turnīrā Daugmales pamatskolā, kur dalībnieki – arī divas daiļā dzimuma pārstāves – izspēlēja viena apļa turnīru, tiekoties katrs ar katru mačos līdz diviem uzvarētiem setiem.

Sacensību rīkotāja informēja, ka pirmās trīs vietas turnīrā ieņēma Uldis Ozoliņš, Jānis Kalve un Vladimirs Bulke.