11.11.2012 18:18

Babītes volejbolistes pārliecinoši uzvar Pierīgas spēlēs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babītes volejbolistes pārliecinoši uzvar Pierīgas spēlēs Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvaldes arhīvs

Babītes dāmu volejbola komanda trijās spēlēs nezaudē ne seta un otro gadu pēc kārtas triumfē Pierīgas novadu sporta spēļu turnīrā.

 

 

Babītes sporta kompleksā notikušajā turnīrā ar četru komandu piedalīšanos laukuma saimnieces ar vienādu 2:0 rezultātu (mači ritēja līdz diviem uzvarētiem setiem) pieveica Mārupes, Ropažu un Krimuldas novadu volejbolistes.

Otro vietu ieguva mārupietes, kuras trijos setos pārspēja abas pārējās vienības, bet trešajā vietā ierindojās pagājušā gada vicečempiones Ropažu volejbolistes, kuras Krimuldas komandu uzvarēja ar 2:0.

Līdz ar šo uzvaru Babītes novads arī palielinājis pārsvaru pār tuvākajiem sekotājiem Pierīgas novadu sporta spēļu kopvērtējumā. Divas sacensības līdz beigām Babītes sportisti savākuši 214 punktus, Ropažu novadam ir 199 punktu, Mārupei 184, Stopiņu novadam 134, Saulkrastiem 132 un Baldonei 126 punkti (par pirmo vietu turnīrā pienākas 20 punktu).

Nedēļas nogalē Baldonē, Mālpilī un Saulkrastos notika trīs priekšsacīkšu turnīri volejbolā vīriem, kuros kopumā piedalījās deviņas novadu komandas. Finālturnīram par 1.–4. vietu, kas 25. novembrī risināsies Mārupē, kvalificējās Ropažu, Mārupes, Krimuldas un Sējas novada komandas. Abas pēdējās spēlēja vienā grupā un to savstarpējās spēles rezultāts – 2:0 krimuldiešu labā – tiks ieskaitīts finālturnīra vērtējumā.

Finālturnīram par 5.–7. vietu kvalificējušies Babītes, Mālpils un Saulkrastu novada volejbolisti, bet 8. un 9. vietu savā starpā sadalīs Baldones un Stopiņu komandas. Šo turnīru vieta un laiks vēl tiks precizēti.

Svētdien notika arī viena Nacionālās volejbola līgas spēle ar Pierīgas komandas piedalīšanos – LSPA/Ķekavas novada volejbolisti Valmierā aizraujošā piecu setu cīņā ar 2:3 (22:25, 25:17, 23:25, 28:26, 16:18) piekāpās Burtnieku novada komandai. Līdzšinējās piecās spēlēs ķekavieši izcīnījuši trīs uzvaras.