09.11.2012 10:38

Carnikavas florbolisti pārliecinoši pieveic Ropažus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Carnikavas florbolisti pārliecinoši pieveic Ropažus arhīvs

Rīgas atklātajā florbola čempionātā kārtējo uzvaru svin arī sporta kluba "Babīte" spēlētāji.

 

 

Carnikavas un Ropažu florbola komandu cīņā izteiktu favorītu lomā bija carnikavieši – viņi Austrumu grupas turnīra tabulā ir otrajā vietā, turpretī ropažnieki priekšpēdējā sestajā.

Spēles sākums laukuma saimniekiem gan īsti neizdevās. Panākuši 3:0 pārsvaru, viņi Ropažu florbolistiem ļāva gūt trīs vārtus pēc kārtas un izlīdzināt rezultātu. Tad gan astoņu minūšu laikā Carnikavas komanda sešas reizes raidīja bumbiņu pretinieku vārtos, panākot izšķirošo pārsvaru. Gala rezultāts 14:4. Pa trim vārtiem uzvarētāju labā guva Mārtiņš Lūsis un Jānis Boroduško.

Ar 12 punktiem pēc aizvadītām piecām spēlēm Carnikavas florbolisti saglabā otro vietu turnīra tabulā, par trim punktiem atpaliekot no līderiem florbola kluba "Ikšķile". Ropažu komandai ir trīs punkti un sestā vieta.

Rīgas čempionāta Rietumu grupas līderpozīcijās atgriezušies SK "Babīte" florbolisti. Ceturtdien viņi ne bez pūlēm pārspēja "Paw J" vienību 7:5. Piecās spēlēs Babītes komanda nopelnījusi 11 punktus un par vienu punktu apsteidz tuvākos sekotājus Jelgavas novada florbolistus, kuri gan aizvadījuši vienu spēli mazāk.