30.10.2012 11:05

Mazie garkalnieši un mārupieši rāda meistarību

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Ādažos aizvadīti futbola skolas "Garkalne" rīkotie jaunatnes komandu turnīri vēl divās vecuma grupās.

 

2007. gadā dzimušo zēnu turnīrā piedalījās septiņas komandas, kas aizvadīja viena apļa turnīru. Par uzvarētājiem kļuva futbola skolas "Garkalne" pirmā komanda, kas sešās spēlēs izcīnīja piecas uzvaras, turklāt neielaida nevienus vārtus. Otrajā vietā ierindojās futbola kluba "Tukums-2000" puiši, bet trešajā – mazie mārupieši, kuriem divas uzvaras, trīs neizšķirti un vienīgais zaudējums spēlē pret garkalniešiem.

2004. gadā dzimušo turnīrā piedalījās astoņas komandas no sešiem klubiem, kas vispirms aizvadīja spēles divās apakšgrupās, bet pēc tam sešas labākās vienības turpināja cīņas finālturnīrā. Pirmo vietu turnīrā ieguva Rīgas sporta kluba "Super Nova" pirmā komanda, bet Mārupes jaunie futbolisti arī šajā turnīrā ieņēma trešo vietu. Piektajā vietā ierindojās FS "Garkalne"/Ādaži komanda un sestajā – FS "Garkalne".

Šīs nedēļas beigās futbola skolas "Garkalne" rīkoto turnīru seriāls beigsies ar spēlēm 2001. gadā dzimušo puišu grupā.

Jau ziņots, ka turnīrā 2006. gadā dzimušajiem zēniem jaunie garkalnieši piecu komandu konkurencē pamanījās iegūt pirmās divas vietas, bet gadu vecākajiem futbolistiem Garkalne/Ādaži ieņēma otro vietu.