29.10.2012 12:07

Ropažu kausa izcīņā zolītē atlikušas divas kārtas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ropažu kausa izcīņā zolītē atlikušas divas kārtas www.ropaži.lv

Novada kausa izcīņas piektajā kārtā, kas nedēļas nogalē risinājās Zaķumuižas kafejnīcā "Valdenrode", uzvarēja vienīgais ropažnieks.

 

 

Sacensības piedalījās 14 kāršu meistari no Zaķumuižas, Muceniekiem, Murjāņiem, Suntažiem, Mālpils, Ropažiem, Ādažiem un Rīgas, informēja kausa izcīņas tiesnesis Andrejs Ploriņš.

No Ropažiem piedalījās tikai viens dalībnieks – Modris Liepiņlausks, taču tieši viņš kļuva par turnīra uzvarētāju (26 p.). Otro un trešo vietu ieņēma Arnis Kleinbergs un Jānis Kalugins no Zaķumuižas (24 p.). Pirms pēdējās kārtas vadībā bija turnīra vienīgā dāma Dzidra Kiela, taču izskaņā veiksme no viņas novērsās – ceturtā vieta (22 p.).

Kopvērtējumā pēc pieciem posmiem līderis ir Dzintars Narnickis no Mālpils, kurš pēdējā kārtā ierindojās septītajā vietā (115 p.). Viņam seko ceturtā posma uzvarētājs Jānis Sējāns no Zaķumuižas (99 p.) un Aleksandrs Zīle no Muceniekiem (90 p.).

Sestās kārtas sacensības paredzētas 24. novembrī (vieta tiks precizēta), bet novada kausa izcīņa zolītē beigsies decembrī.