28.10.2012 19:46

Precīzākie šautriņu metēji Pierīgā ir Ropažos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Precīzākie šautriņu metēji Pierīgā ir Ropažos www.ropaži.lv

Pierīgas novadu sporta spēļu šautriņu mešanas sacensībās svētdien Saulkrastos ropažnieki uzvar visās sešās spēlēs.

 

 

Turnīram spēlē "Krikets", kas aizritēja pēc viena apļa sistēmas, bija pieteikušies septiņu Pierīgas novadu komandas, kuru sastāvos bija četri dalībniekiem (no tiem vismaz vienai bija jābūt dāmai). Katra cīņa ritēja līdz divām uzvarētām spēlēm.

Ropažu novada šautriņu metēji ar rezultātu 2:0 pārspēja Krimuldas, Sējas, Mārupes un Babītes komandas un ar 2:1 Mālpils un Saulkrastu komandu. Uzvarētāju sastāvā startēja Rūdolfs Mežeckis, Linda Mežecka, Normunds Pulkstenis un Juris Bērziņš.

Mājiniekiem neveiksme pret čempioniem bija vienīgais zaudējums sešos mačos, un kopvērtējumā viņi ierindojās otrajā vietā. Trešo vietu ieņēma Babītes novads (4 uzvaras), tālākajās vietās Sējas (3), Mālpils (2), Mārupes (1) un Krimuldas (0) šautriņu metēji.

Pierīgas novadu sporta spēlēs atlicis aizvadīt vairs tikai trīs turnīrus – volejbolā dāmām (11. novembrī) un kungiem (24. novembrī), kā arī šahā (25. novembrī). Kopvērtējumā pagaidām vadībā ir Babītes novads (194 punkti), kuram seko Ropažu (183), Mārupes (166), Stopiņu (134), Saulkrastu (132) un Baldones (126) novads.