24.10.2012 09:50

Pierīgas labākie basketbolisti mācās Ādažu vidusskolā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas labākie basketbolisti mācās Ādažu vidusskolā arhīvs

Ādažos notikušajā Pierīgas novadu skolēnu sporta spēļu basketbola turnīrā B vecuma grupā (1997.–99. g. dz.) laukuma saimnieki svin uzvaras visās četrās spēlēs.

 

 

Finālturnīrā piedalījās astoņu mācību iestāžu komandas, kas pirmajā posmā bija sadalītas divās apakšgrupās.

Ādažnieki ar 31:20 uzvarēja Babītes vidusskolu, ar 26:8 Baldones vidusskolu un ar 41:3 Ropažu vidusskolu un savā grupā ieņēma pirmo vietu. Otrā grupā trīs uzvaras izcīnīja Siguldas Valsts ģimnāzijas jaunieši – 24:22 pār Krimuldas vidusskolu, 36:31 pār Allažu vidusskolu un 51:9 pār Lēdurgas pamatskolu.

Abu apakšgrupu uzvarētāji tikās finālā, un ar 38:24 pārāki izrādījās Ādažu vidusskolas audzēkņi. Mačā par trešo vietu tikās grupu otro vietu ieguvēji Babītes un Krimuldas vidusskolēni – ar 35:18 uzvarēja Babītes komanda.

Noslēguma tabulā piekto un sesto vietu dalīja Allažu pamatskolas un Baldones vidusskolas basketbolisti, bet septīto un astoto – Lēdurgas pamatskolas un Ropažu vidusskolas komandas.

Jau ziņots, ka Pierīgas novadu skolēnu sporta spēļu basketbola turnīrā meitenēm uzvarēja Ropažu vidusskolas komanda, bet Ādažu vidusskola ieņēma otro vietu.

Līdz šā gada beigām sporta spēļu programmā vēl ir paredzētas sacensības "Tautas bumbā" D grupā (2001. g. dz. un jaunāki) puišiem un meitenēm.