23.10.2012 16:48

Pierīgas jaunie džudisti cīnās Saulkrastos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas jaunie džudisti cīnās Saulkrastos Latvijas Džudo federācija

Turnīrā "Zelta rudens", kas nedēļas nogalē notika Saulkrastu sporta centrā, Pierīgas bērnu un jaunatnes sporta skolas (BJSS) audzēkņi izcīnīja vienu pirmo un septiņas trešās vietas.

 

 

Sacensības, kurās piedalījās gandrīz divsimt džudistu no Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas klubiem, risinājās deviņās svara kategorijās vecuma grupā līdz 13 gadiem un astoņās – grupā līdz 15 gadiem.

Vissekmīgāk Pierīgas BJSS pārstāvji startēja 13 gadus veco grupā svara kategorijā līdz 32 kilogramiem. Izcīnot uzvaras visās trijās cīņās, par "Zelta rudens" uzvarētāju kļuva Andrejs Rižovs. Savukārt Gatis Leļevs un Rūdolfs Večens piedzīvoja zaudējumus ceturtdaļfinālā, taču veiksmīgi sacensības turpināja gandarījuma turnīrā un noslēgumā dalīja trešo vietu.

Trešās vietas U-13 grupā izcīnīja arī Mareks Markāns (46 kg) un Juris Jeršovs (50 kg), bet U-15 grupā – Artūrs Nartišs (46 kg), Eduards Zariņš (50 kg) un Ervins Samsonovs (66 kg). Piektajās vietās ierindojās Raimonds Taube (U-13, 35 kg) un Edžus Straujups (U-15, 55 kg).