20.10.2012 22:35

Foto: Carnikavieši atvasaru izbauda skrienot

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Foto: Carnikavieši atvasaru izbauda skrienot Krišjānis Grantiņš

Carnikavas piejūras tautas rudens skrējiens sestdien gan stadionā, gan skaistajā piejūras dabas parkā pulcējis teju divus simtus dalībnieku.

Grūtākajā 14 kilometru distancē ""Lieliskās Dāvanas" Sporta meža aplis" uzvaru izcīnīja 20 gadus vecais carnikavietis Kārlis Baltacis, kurš tuvāko konkurentu Juri Zilveru apsteidza par 20 sekundēm. Starp dāmām pārliecinoši ātrākā izrādījās pieredzējusī Carnikavas skrējēja Ināra Lūse. Krietni aiz viņas finišēja Marija Šalajevska un ādažniece Dace Hartmane.

Septiņu kilometru tautas skrējienā ""Pickwick" Tautas meža aplis" labākos rezultātus sasniedza Valērijs Jegarovs un Jana Stafecka.

Savukārt bērnu skrējienos dažādās vecuma grupās (400–1200 m) par labākajiem atzina Madaru Kļavnieci un Adrianu Eidi, Madaru Šņickovsku un Valteru Gerki, kā arī Milanu Tatarnikovu un Arseniju Kadeševu.

"Veiksmīgi esam aizvadījuši šīs sezonas pēdējās skriešanas sacensības. Tāpat kā riteņbraukšanas sacensībās, arī Carnikavas skrējieniem piesakās arvien vairāk dalībnieku no citiem novadiem. Priecājos uz starta līnijas redzēt piecpadsmit jaunos skrējējus no sporta skolas "Arkādija", kurus uz šīm sacensībām no Rīgas bija atvedis pieredzējušais treneris Leonīds Strekalovskis," pēc sacensībām atzina Carnikavas sporta centra vadītājs Roberts Raimo.

""Arkādijas" audzēkņi bija ne tikai sīvi konkurenti vietējiem, bet arī sniedza skriešanas paraugstundu visiem pārējiem sacensību dalībniekiem. Apsveicu sacensību uzvarētājus ar lieliskiem rezultātiem!"