18.10.2012 13:35

Pie galda un šautriņu dēļa Saulkrastos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pie galda un šautriņu dēļa Saulkrastos Krišjānis Grantiņš

Triju dienu laikā Saulkrastos aizvadītas novada čempionātu kārtējā posma sacensības šautriņu mešanā, zolītē un galda tenisā.

 

 

Saulkrastu kausa izcīņā šautriņu mešanas sacensībās līdzšinējo kopvērtējuma līderi Signi Sinkeviču šoreiz izdevās apsteigt Jurģim Grabčikam. Tomēr kopvērtējumā S. Sinkeviča, kura uzvarējusi piecus no līdzšinējiem septiņiem posmiem, saglabājusi līderpozīcijas (143 punkti).

Divus posmus līdz beigām līderei seko Artis Blankenbergs (130) un Dāvis Blankenbergs (129), bet J. Grabčiks, kurš piedalījies tikai trijās kārtās, ir sestais. Vismaz vienā turnīrā piedalījušies 13 šautriņu metēji.

Piektajā vietā šautriņu mešanas sacensību kopvērtējumā ir Ilgvars Kornis, kurš savukārt ir līderis pēc pieciem posmiem Saulkrastu čempionātā zolītē. Pēdējās sacensības viņam gan bijušas pagaidām neveiksmīgākās, taču daudz veiksmīgāks nebija arī viņa tuvākais sekotājs Guntars Johansons – abus pirms pēdējiem diviem turnīriem šķir divi punkti (84 pret 82).

Trešajā vietā 27 kāršu spēlmaņu konkurencē ir labākā no dāmām Kate Mickāne (69). Signe Sinkeviča ieņem trešo vietu starp dāmām un septīto absolūtajā vērtējumā.

Piektais posms aizvadīts arī Saulkrastu čempionātā galda tenisā. Ceturto uzvaru sezonā izcīnīja Kārlis Sausnītis, un, lai arī izlaidis vienu no kārtām, viņš saglabā līderpozīcijas kopvērtējumā (84). Viņam vienu posmu līdz beigām seko Jānis Ungurs (70) un Ģirts Kleinšmits (59). Čempionātā līdz šim piedalījušies 19 galda tenisisti.