17.10.2012 15:01

Garkalnes puikas kausu patur sev

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Garkalnes puikas kausu patur sev FS "Garkalne"

Garkalnes kausa izcīņā futbolā sešus un septiņus gadus veco zēnu komandām futbola skolas (FS) "Garkalne" puiši iekļūst starp laureātiem.

 

 

Turnīrā 2006. gadā dzimušajiem zēniem jaunie garkalnieši piecu komandu konkurencē pamanījās iegūt pirmās divas vietas. FS "Garkalne" komanda savstarpējā spēlē gan piekāpās Garkalne/Ādaži vienībai, taču uzvaras trijās pārējās cīņās ļāva viņiem finišēt pirmajā vietā. Kluba biedriem bija par punktu mazāk.

Gadu vecāko puišu turnīrā pagājušās nedēļas beigās piedalījās desmit komandas, un sacensības notika divos posmos. Finālturnīram par 1.–6. vietu kvalificējās divas FS "Garkalne" vienības. Noslēgumā Garkalne/Ādaži ar šajā turnīrā ieņēma otro vietu, bet FS "Garkalne" – piekto. Par uzvarētājiem kļuva viena no divām sporta kluba "Super Nova" vienībām ("Dzeltenie"), bet devītajā vietā ierindojās puikas no Ulbrokas.

Ar to futbola skolas "Garkalne" rīkoto turnīru seriāls vēl nav beidzies. Jau šosestdien Ādažos spēlēs 2007. gadā dzimušie, nedēļu vēlāk 2004. gadā dzimušie, bet vēl pēc nedēļas – 2001. gadā dzimušo puišu komandas.