17.10.2012 12:59

Brāļi Dukuri noslēguši līgumu ar "adidas"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

"Lai arī cik "adidas" ir liels un zināms zīmols pasaulē, individuālā attieksme un tas, kā mūs sagaidīja un ar mums runāja vizītes laikā "adidas" galvenajā mītnē Vācijā, palika spilgtā atmiņā," pazīstamās sporta preču ražošanas kompānijas paziņojumā citēti titulētie Siguldas skeletonisti Martins un Tomass Dukuri.

 

 

"Bija sajūta, ka "adidas" mēs esam svarīgi kā personības. Pozitīvi pārsteidza viesmīlība un personīgā uzņemšana, iedziļināšanās mūsu vēlmēs, lai gan mēs esam salīdzinoši maza komanda. Un "adidas" preču klāsts ir tik neiedomājami plašs – gan specifiski sporta tērpi, gan skeletona apavi, kas radīti no kvalitatīviem materiāliem un ir ļoti svarīga uzvaras sastāvdaļa."

Pateicoties saviem sasniegumiem trasē un lieliskajām personībām, Martins un Tomass kļūst par "adidas" vēstnešiem visā pasaulē, informēja "adidas" mārketinga menedžere Alise Pizika. Kompānija "adidas Group" ir noslēgusi līgumu ar visu Latvijas skeletona komandu.

Starp sportistiem, kas kļuvušas par "adidas Group" starptautiskajām sejām, ir arī citi latvieši – tenisists Ernests Gulbis, basketbolisti Dāvis Bertāns un Jānis Strēlnieks, kā arī smaiļotājs Tomass Marnics. Šie sportisti tika izvēlēti kā iedvesmas avots un paraugs cilvēkiem neatkarīgi no tā, vai sports ir tikai viņu hobijs vai dzīvesveids, piebilda A. Pizika.