16.10.2012 12:30

"Ziķeris" viesojas Ķekavā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Ziķeris" viesojas Ķekavā Ģirts Mihelsons, FS "Metta"

Nedēļas nogalē Ķekavas sporta klubā futbola skolas "Metta" rīkotais un pašvaldības līdzfinansētais pasākums "Ziķeris" pulcēja apmēram 90 mazos futbolistus.

 

"Ziķeris" ir viens no lielākajiem futbola skolas "Metta" organizētajiem projektiem. Tā mērķi ir iepazīstināt un piesaistīt bērnus un viņu ģimenes locekļus futbolam, dot iespēju iesaistīties regulārās futbola nodarbībās, kā arī veicināt jaunu futbola laukumu izveidi.

Projekts ir vērsts uz pirmsskolas izglītības bērniem – gan zēniem, gan meitenēm, un Ķekavā pulcējās teju simts 2006.–2008. gadā dzimušo futbolistu.

Kamēr mazie futbolu spēlēt gribētāji piedalījās dažādās aktivitātēs un spēlēja futbolu 3 pret 3 uz mini laukuma un mini vārtiem, par viņu treneriem un kvēlākajiem faniem kļuva viņu vecāki, ģimenes un draugi.

Arī uz šo "Ziķeri" bija ieradies visu dalībnieku iemīļotais "Haribo" lācis un dāvāja bērniem garšīgās konfektes. Futbola dienas beigās visi dalībnieki saņēma medaļas, suvenīrus un aicinājumu iesaistīties regulārās futbola nodarbībās.

Futbola skolai "Metta" šobrīd ir jauniešu komandas vairākās vecuma grupās gan Ķekavas, gan Mārupes novados, un turpinās jaunu audzēkņu uzņemšana futbola nodarbībās.