15.10.2012 17:43

Ar jauno skeitparku Zvejniekciemā pamazām atdzimst stadions

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ar jauno skeitparku Zvejniekciemā pamazām atdzimst stadions Saulkrastu novada pašvaldības arhīvs

Jauniešu brīvā laika pavadīšanas un sportošanas iespējai Saulkrastu novada Zvejniekciemā darboties sācis skeitlaukums.

Skeitošanas vietā ir izveidots jauns asfalta seguma laukums, kur uzstādītas skeitošanas rampas, un turpat ir pieejams strītbola grozs. Laukumā izbūvēts apgaismojums, uzstādīti soliņi un atkritumu urnas, informē pašvaldība.

"Zvejniekciema jaunieši jau sen bija pelnījuši šādu objektu, kuru, kopīgi darbojoties un izmantojot pieejamos projekta līdzekļus, esam izveidojuši kā labu sākumu visa Zvejniekciema stadiona atdzimšanai," teic Saulkrastu novada domes projektu vadītāja Anita Līce. "Ceru, ka jauniešiem ir prieks un lepnums par paveikto un viņu aktivitāte jaunu izaicinājumu priekšā neapstāsies. Saulkrastu novada pašvaldība ir ieinteresēta, lai jaunu un iedzīvotāju atbalstītu objektu skaits teritorijā pieaug, un skeitlaukums ir viens no šādiem piemēriem."

Skeitlaukums tika izveidots ar ELFLA finansiālu atbalstu, izmantojot LEADER pieeju projekta "Skeitlaukuma izveide Zvejniekciemā, Saulkrastu novadā" ietvaros. Kopējās projekta izmaksas ir 16 940 lati, no kurām ES finansējums ir 12 600 latu.