08.10.2012 10:47

"Siguldas rudenī" orientējas vairāk nekā trīs simti

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Siguldas rudenī" orientējas vairāk nekā trīs simti www.ba2.lv

Orientēšanās sacensībās, kas Silciema mežā Siguldas novadā notika jau 40. reizi, laureātu vidū bija arī ievērojams skaits Siguldas orientieristu.

 

 

Elites grupā dāmām 7,9 kilometru distancē labāko rezultātu sasniedza Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvaldes vadītāja Zanda Abzalone. Trasē viņa pavadīja stundu, četras minūtes un 21 sekundi un otrās vietas ieguvēju Ievu Mauliņu apsteidza par 14 sekundēm. Elites grupā vīriem (10,3 km) labākais bija rīdzinieks Zigmārs Gailis.

Citās grupās par uzvarētājiem kļuva: 10 g. v. – Kristīne Brunere un Kārlis Vaļģis, 12 g. v. – Elizabete Ločmele un Fricis Spektors, 14 g. v. – Vilma Alberinga un Edgars Ustinovs, 16 g. v. – Annija Anna Zaļaiskalna un Atis Heinols, 18 g. v. – Daniels Kārkliņš, 20 g.v. – Elīna Svilpe un Mikus Zvirbulis, A grupā – Signe Hokonena un Valdis Karulis, B grupā – Ieva Krastiņa un Kristaps Grinbergs, 35 g. v. – Iveta Brūvere un Kaspars Kārkliņš, 40 g.v. – Jana Lepiksone un Juris Ostups, 45 g. v. – Irēna Bauere un Aivars Mihailovs, 50 g. v. – Māra Putniņa un Ēriks Ūdris, 55 g. v. – Velga Buša un Aivars Druvenieks, 60 g. v. – Ruta Kukka un Valērijs Pahomovs, 65 g. v. – Maruta Habermane un Ilgvars Grinbergs, 70 g. v. – Velta Zjatkova un Rodrigo Slaviņš, 75 g. v. – Erna Skujiņa un Gunārs Ostups, "Open" grupā (iesācējiem) – Rūdolfs Birnbaums un Anda Sproģe.

Savukārt Ropažos notika populāro orientēšanās sacensību "Magnēts" vasaras sezonas noslēguma sacensības un "Ziemas Magnēta" pirmā posma sacensības piecās distancēs. Arī šeit dalībnieku skaits pārsniedza trīs simtus.

0,92 km distancē labākie bija Arnis Siliņš un Magdalēna Pildere, 3,29 km distancē – Toms Straume un Inta Mihailova, 4,66 km – Juris Karlsons un Jana Lepiksone, 5,76 km – Uldis Klepers un Dace Traniņa, bet 0,92 km distancē iesācējiem – Toms Rožkalns un Magdalēna Pildere.

Sestdien Garkalnes novadā, Piekūnīša apkārtnē, notiks "Ziemas Magnēta" otrā kārta, bet dienu vēlāk Ropažu novada Tumšupē – trešā kārta.