03.10.2012 10:56

Ropažu novadā cieņā galda spēles

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ropažu novadā cieņā galda spēles www.ropaži.lv

Pēc vasaras pārtraukuma atsākušies novada čempionāti zolītē, galda tenisā un novusā.

 

 

 

Ropažu novada kausa izcīņā zolītē nedēļas nogalē notika ceturtās kārtas sacensības, kurās startēja 12 dalībnieki no Ropažiem, Zaķumuižas, Muceniekiem, Murjāņiem, Suntažiem un Mālpils.

Divas no trim pirmajām vietām izcīnīja Zaķumuižas kāršu spēlmaņi, informēja sacensību tiesnesis Andrejs Ploriņš. Jānis Sējāns kļuva par kārtas uzvarētāju, un Egons Veske ierindojās trešajā vietā, bet otro vietu ieņēma Dzintars Narnickis no Mālpils. Piektās kārtas cīņas paredzētas 27. oktobrī.

Novusa turnīrā Zaķumuižā deviņu dalībnieku konkurencē uzvaru izcīnīja pagājušā gada novada čempione Velga Nestore. Sliktākas uzvarēto un zaudēto setu attiecības dēļ otrajā vieta palika kopvērtējuma līderis Valdis Čunka. Trešais bija Uvis Lapsiņš, bet ceturtais – Andris Briņķis, kurš ir otrais sezonas kopvērtējumā. Nākamais turnīrs notiks 21. oktobrī.

Savukārt galda tenisa turnīra sestajā posmā, kurā piedalījās 12 dalībnieki no 10 līdz 67 gadu vecumam, labāko trijniekā iekļuva Anrijs Bergs, Ainārs Nicmanis (abiem pa septiņām uzvarām un vienam zaudējumam) un Edgars Bitēns. Septītā no deviņām kārta paredzēta 20. oktobrī.