19.09.2012 09:51

Siguldas ģimnāzisti labākie "olimpiskajās stafetēs"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Pierīgas novadu skolēnu sporta spēļu otrajā kārtā labākos rezultātus sasniedz Siguldas Valsts ģimnāzijas un Ādažu vidusskolas komandas.

 

 

Otrdien Krimuldā Pierīgas mācību iestāžu pārstāvji sacentās "olimpiskajās stafetēs". Sacensības ritēja trijās vecuma grupās, katrā no tām jauniešiem bija jāveic trīs stafetes – 4 x 200 metri puišiem un meitenēm, kā arī 8 x 60 metri jauktā stafete, kas bija izšķirošā vienāda punktu skaita gadījumā.

Jaunākajā C vecuma grupā (1999./2000. g. dz.) labākie izrādījās Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēkņi, kuri bija veiklākie abās 4 x 200 metru distancēs un otrie aiz mājiniekiem Krimuldas vidusskolniekiem jauktajā stafetē. Krimuldiešiem otrā vieta, Ādažu vidusskolai trešā. Tālākajās vietās Baldones, Babītes un Ropažu vidusskolas.

B grupā (1997./1998. g. dz.) vienādu punktu skaitu triju stafešu summā savāca Siguldas Valsts ģimnāzijas un Ādažu vidusskolas skolnieki. Taču, tā kā 8 x 60 metru stafetē labāki bija ādažnieki (pirmā vieta, siguldiešiem ceturtā), kopvērtējumā uzvara tika viņiem. Pavisam nedaudz labāko duetam zaudēja Babītes vidusskola, kurai sekoja Krimuldas, Mārupes un Vangažu vidusskolas.

Vecākajā A grupā (1993./1996. g. dz.) visās trijās stafetēs uzvarēja Siguldas Valsts ģimnāzijas jaunieši, gūstot pirmo vietu arī kopvērtējumā. Aiz viņiem ierindojās Baldones, Babītes, Vangažu, Ādažu un Mālpils vidusskolu komandas, portālu "Apriņķis.lv" informēja Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvaldes speciālists sporta jautājumos Tadeušs Tračums.

Nākamās Pierīgas novadu skolēnu sporta spēļu sacensības paredzētas rudens krosā.