12.09.2012 09:45

Labākie futbolisti – Vangažu vidusskolā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Labākie futbolisti – Vangažu vidusskolā arhīvs

Vangažu vidusskolas 2000. gadā dzimušo puišu komanda uzvar Pierīgas novadu skolēnu sporta spēļu futbola turnīrā.

 

Otrdien Babītē bija pulcējušās četrpadsmit D vecuma grupas komandas, lai aizvadītu pirmās 2012./2013. mācību gada sacensības. Pirmajā posmā skolu vienības tika sadalītas trijās apakšgrupās, katras uzvarētāji iekļuva finālturnīrā par 1.–3. vietu, bet pārējās sadalīja tālākās vietas.

Bez zaudējumiem grupu turnīrus beidza Mārupes vidusskolas, Babītes vidusskolas un Vangažu vidusskolas komandas. Finālturnīrā pārāki izrādījās vangažnieki, kuri guva divas uzvaras – 3:1 pār Mārupi un 1:0 pār Babīti. Otrajā vietā ierindojās Babītes vidusskolas skolnieki, kuri mārupiešus uzvarēja ar 3:1.

Tālākās vietas ieņēma Ulbrokas vidusskola, Ādažu vidusskola, Jaunmārupes sākumskola, Carnikavas pamatskola, Ropažu vidusskola, Stopiņu pamatskola, Berģu mūzikas un mākslas pamatskola, Sidgundas pamatskola, Baldones vidusskola, Mārupes pamatskola un Sējas pamatskola.

Tāpat kā iepriekšējos gados, arī šosezon Pierīgas novadu skolēnu sporta spēļu sacensības visa mācību gada garumā norit divas grupās – vidusskolu grupā, kā arī pamatskolu un sākumskolu grupā.

Nākamās sacensības paredzētas jau 20. septembrī Krimuldā, kur notiks olimpiskās stafetes trijās vecuma grupās (pieteikšanās līdz 13. septembrim), bet nedēļu vēlāk Pierīgas skolu audzēkņi sacentīsies rudens krosā.