10.08.2018 14:23

Latvijas Velo svētki Olainē jau ceturto gadu pulcēs sportistus un entuziastus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Latvijas Velo svētki Olainē jau ceturto gadu pulcēs sportistus un entuziastus publicitātes

Latvijas Velo svētkos, kas šogad norisināsies 19. augustā, ikviens, kurš riteņbraukšanu iemīļojis vairāk nekā pastaigas, tiek aicināts pārbaudīt spēkus vienā no četrām dažāda garuma un seguma distancēm – Šosejas distancē (45 km), MTB distancē (33 km), Ģimeņu distancē (7 km) un Bērnu distancē (0,3–1 km).

Kā informē rīkotāji, Šosejas distance (45 km) dalībniekiem ļaus pierādīt savus spēkus, startējot kā individuāli, tā arī komandas sastāvā. Savukārt MTB distance (33 km) brauciena dalībniekus vedīs ārpus pilsētas robežām – mežu un lauku ceļi būs pārbaudījums pat pieredzes bagātākajiem ātruma cienītājiem.

Aktīvākās Latvijas ģimenes tiek aicinātas vienoties ģimeniskā un nesteidzīgā braucienā pa skaisto Olaini, dodoties Ģimeņu distancē. Īpašu sajūtu svētkos ienes Bērnu distances dalībnieki, kas rada lepnumu un gandarījumu par to, ka Latvijā aug jauna un spējīga riteņbraucēju paaudze. Šogad Bērnu distance būs izveidota starta/finiša zonā, kur veiklībā sacentīsies paši mazākie Velo svētku dalībnieki.

Velo svētku organizatori ir parūpējušies arī par riteņbraucēju atbalstītājiem un tiem, kam patīk vērot sacensības no malas. Pasākuma dienā tiks piedāvāta plaša izklaides programma, kas spēs izklaidēt gan lielus, gan mazus svētku apmeklētājus.

Sacensību dalībnieki aicināti reģistrēties līdz 16. augustam. Pasākuma organizatori aicina dalībniekus iepazīties ar Latvijas Velo svētku programmu un nolikumu šeit.