03.08.2018 13:59

Foto: Spītējot karstumam, "S!-Skrien" ceturtajā posmā Siguldā startē teju 70 dalībnieki

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Foto: Spītējot karstumam, "S!-Skrien" ceturtajā posmā Siguldā startē teju 70 dalībnieki publicitātes

Siguldas "Fischer" Slēpošanas centrā ceturtdien norisinājās "S!-Skrien 2018" skriešanas un nūjošanas treniņsacensību pirmspēdējais posms. Par spīti karstajiem laikapstākļiem siguldieši pierādīja, ka ir stipri, un posmā piedalījās teju 70 skrējēju un nūjotāju.

Arī šajā posmā ikvienam dalībniekam bija iespēja izbaudīt atsvaidzinošu mākslīgi radītus lietus elementus trasē, kā arī lielākā daļa trašu ir veidotas meža takās, kas pasargāja skrējējus no tiešiem saules stariem un karstuma skrējiena laikā.

Treniņsacensību dalībniekiem SV-6 vecuma grupās bija jāskrien 10 minūtes 300 metru aplis ar šķēršļiem, savukārt SV-8 grupām bija jāveic šī distance 15 minūtes. SV-10, SV-12 un SV-14 grupām bija jāskrien 30 minūtes pa 2,5 kilometru marķētu meža trasi, SV-16 grupām un vecākiem šī distance bija jāskrien 60 minūtes, savukārt nūjošanas SV-Open grupām bija jānūjo 60 minūtes pa 2,5 kilometru apli meža trasē. Dalībniekiem distance bija jāveic noteiktā laika limita ietvaros, kur tika fiksēti pilnie veiktie apļi noteiktajā laika limitā.

6. septembrī norisināsies "S!-Skrien 2018" noslēdzošais treniņsacensību posms, tāpēc rīkotāji aicina aktīvi piedalīties šajās treniņsacensībās Siguldas pirmskolas izglītības iestādes, kā arī sporta klubus un interešu grupas, kas cīnās par specbalvu no atbalstītājiem. Savukārt tie dalībnieki, kuri būs piedalījušies vismaz 10 "Fischer" Slēpošanas centra un Siguldas Maratona kluba organizētajās skriešanas un orientēšanās sacensībās, iegūs 50% atlaidi Siguldas pusmaratonam.

Šobrīd par aktīvāko pirmskolas izglītības iestādes statusu un specbalvu no Siguldas Sporta centra – dāvanu karti 200 eiro vērtībā cīnās bērnudārzs "Pasaciņa", "Ieviņa", "Ābelīte", "Tornīši", Allažu pamatskolas pirmsskola grupa un Siguldas Valdorfa bērnudārzs.

Savukārt par aktīvāko Siguldas novada sporta organizācijas un interešu grupas statusu un specbalvu no "Fischer Latvia" – dāvanu karti inventāra iegādei 200 eiro vērtībā – cīnās sporta klubs "Pantera", "Lidojošās slēpes" "Ziemeļpols" un Siguldas Sporta skola, kā arī interešu grupas "Lebester" un "Noskrienziemu.lv".