22.07.2018 18:42

"Audas" futbolisti no izbraukuma pārved trīs punktus, "Super Nova" – vienu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Audas" futbolisti no izbraukuma pārved trīs punktus, "Super Nova" – vienu Rīgas Futbola federācija

Latvijas pirmās līgas desmitās kārtas spēles abi Pierīgas futbola klubi nedēļas nogalē aizvadīja viesos. Ķekavas FK "Auda" punktu pūru papildināja ar trijiem, bet sporta klubs "Super Nova" nospēlēja neizšķirti un nopelnīja vienu.

"Audas" futbolisti svētdien viesojās pie turnīra pastarīšiem Preiļu bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēkņiem, kuri iepriekšējās deviņās spēlēs bija izcīnījuši tikai vienu uzvaru. Jau otrajā minūtē pēc Ņikitas Ivakina precīzā sitiena viesi izvirzījās vadība, taču pirmā puslaika pašās beigās un otrā puslaika vidū mājinieki atbildēja ar diviem vārtu guvumiem un pārņēma vadību.

"Audai" izlīdzinājumu izdevās panākt tikai trīs minūtes līdz pamatlaika beigām, kad precīzs bija Edgars Bricis, bet kompensācijas laika trešajā minūtē Pāvels Truņins guva uzvaras vārtus – 3:2.

SK "Super Nova" kārtējo maču aizvadīja izbraukumā pret RTU futbola centra / "Skonto Academy" vienību. Cīņas pirmajā pusstundā laukuma saimnieki panāca divu vārtu starpību, tomēr pēc pārtraukuma vispirms viesu rindās atzīmējās Šuma Nagamacu, bet neilgi pirms beigām Denisam Skorikovam izdevās rezultātu izlīdzināt, un spēle beidzās neizšķirti 2:2.

Pirmās līgas turnīra tabulā pēc desmit kārtām pirmās divas vietas saglabā FK "Tukums 2000" (27 punkti) un "BFC Daugavpils"/"Progress" (25 p.), viņiem ar 22 punktiem seko SK "Super Nova", bet FK "Auda" futbolisti ar 16 punktiem pakāpušies uz piekto pozīciju. Nākamās spēles 28. jūlijā Pierīgas klubi aizvadīs savās mājās Olainē un Ķekavā.

Latvijas otrās līgas Kurzemes/Vidzemes reģiona turnīra kārtējā spēlē Apvienotās futbola akadēmijas "Olaine" futbolisti sestdien viesos pret Bauskas BJSS komandu 66. minūtē pēc Oto Renāra Lūša sitiena izdevās izvirzīties vadībā, tomēr panākumu nosargāt nesanāca – laukuma saimnieki kompensācijas laika ceturtajā minūtē izrāva uzvaru 2:1. Olainiešiem piecās līdzšinējās spēlēs ir septiņi punkti un sestā pozīcija tabulā.

Savukārt Rīgas čempionāta Izaicinājuma līgā trešo panākumu piecās spēlēs (vēl ir arī divi neizšķirti) svinējuši "BFS Reinards/Ropaži" futbolisti, kuri ar 2:1 pārspēja "Riga United FC-2" vienību. Vārtus pirmajā puslaikā turnīra līderiem guva Romans Grjaznovs un Anatolijs Mežeckis.