19.07.2018 15:52

Upesciema futbolisti svin pirmo uzvaru, salaspilieši zaudē līderpozīcijas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Upesciema futbolisti svin pirmo uzvaru, salaspilieši zaudē līderpozīcijas Rīgas Futbola federācija

Rīgas futbola čempionātā Pierīgas klubiem šīs nedēļas spēlēs klājies pretēji pozīcijām turnīra tabulā – pastarītis sporta klubs "Upesciems" beidzot ticis pie pirmās uzvaras sezonā, bet FK "Salaspils"/SK "Kengaroos" komanda piedzīvoja tikai otro neveiksmi un zaudēja pirmo vietu.

SK "Upesciems" futbolisti savās mājās Garkalnes novadā uzņēma futbola klubu "Progress". Uz Māra Pilsētnieka precīzo raidījumu 11. minūtē viesi atbildēja ar vārtu guvumu pirmā puslaika vidū. Neizšķirts saglabājās līdz pat kompensācijas laika pēdējām sekundēm, kad uzvaru laukuma saimniekiem panāca Ivars Lukaševičs – 2:1, un pārtraukta "Upesciema" astoņu zaudējumu sērija.

Futbola kluba "Salaspils" un sporta kluba "Kengaroos" komanda divu līdervienību savstarpējā cīņā tikās ar "FC BetLanes" vienību un, visus trīs vārtus ielaižot otrajā puslaikā, piedzīvoja zaudējumu 0:3.

Pēc aizvadītajām spēlēm salaspilieši ar 22 punktiem turnīra tabulā noslīdējuši uz otro vietu, par punktu atpaliekot no saviem trešdienas pretiniekiem. SK "Upesciems" ar četriem punktiem no pēdējās vietas pakāpies uz priekšpēdējo desmito, bet vienu pozīciju augstāk ir sporta kluba "Babīte" futbolisti (6 p.).