13.07.2018 13:22

Jūrmalā norisināsies starptautiskais Krāsu skrējiens

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Jūrmalā norisināsies starptautiskais Krāsu skrējiens www.baltijasmaratoni.lv

28. jūlijā Kauguros jau trešo gadu norisināsies Krāsu skrējiens, kurā dalībniekiem 5 km distances laikā būs iespēja piedzīvot krāsu festivāla sajūtas. Distanci var veikt skrienot, nūjojot, dejojot vai vienkārši pastaigājoties.

Krāsu skrējiens ir unikāls un populārs visā pasaulē – katru gadu tas norisinās vairāk kā 50 pasaules valstīs, un trešo gadu arī Latvijā. Krāsu skrējiena distancē var piedalīties ikviens interesents bez vecuma ierobežojuma. Šogad visi pasākuma dalībnieki saņems īpaša dizaina piemiņas medaļas un izbaudīs īpašo "Venden" putu punktu trases pēdējā kilometrā.

Jūrmalas krāsu skrējiena ietvaros būs jāveic 5 kilometru skriešanas/nūjošanas distance, kā arī bērni varēs startēt "Lego" 500-1000 metru skrējienos. Krāsas tiks izmantotas tikai 5 km Krāsu skrējiena distancē. Distancē būs četri krāsu punkti katrā kilometrā, kur darbinieku komanda nobērs dalībniekus ar zilu, oranžu, violetu un rozā krāsu.

Kā norāda rīkotāji, tiek izmantota licencēta pārtikas krāsviela, kas ir 100% dabīga un nekaitīga gan apkārtējai videi, gan cilvēkiem. Vēlamais Jūrmalas Krāsu skrējiena "dresscode" – balts apģērbs un saulesbrilles. Visos piecos krāsu skrējiena punktos dalībniekus iemūžinās fotogrāfi, un fotogrāfijas būs pieejamas pēc sacensībām.

Iepriekš reģistrēties Jūrmalas Krāsu skrējiena sacensībām, iepazīties ar trasēm un nolikumu var līdz 26. jūlijam mājas lapā www.baltijasmaratoni.lv.