10.06.2018 21:04

"Super Nova" futbolisti Preiļos iesit sešus, futbolistes Olainē ielaiž piecus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Super Nova" futbolisti Preiļos iesit sešus, futbolistes Olainē ielaiž piecus Rīgas Futbola federācija

Nedēļas nogalē spēles ar krasi atšķirīgiem panākumiem aizvadījušas sporta kluba "Super Nova" futbola komandas. Vīri izbraukumā izcīnīja pārliecinošu uzvaru, bet dāmas piedzīvoja pamatīgu sakāvi Olainē.

SK "Super Nova" vīru pirmās līgas komandas svētdien viesojās pie Preiļu bērnu un jaunatnes sporta skolas vienības un izcīnīja vairāk nekā pārliecinošu uzvaru 6:0, Pirmajā puslaikā divus vārtus guva Edgars Strautiņš pa vieniem – Aigars VIšņevskis un Deniss Stradiņš, bet pēdējās desmit minūtēs bumbu vēl divreiz vārtos ieraidīja Bogdans Ņesterenko un Makims Balsevičs.

Ķekavas futbola klubs "Auda" astotās kārtas spēli aizvadīja izbraukumā pret "Staiceles bebriem". Pirmās pusstundas beigās viesus vadībā izvirzīja Mareks Matīss Labanovskis, turklāt īsi pirms pārtraukuma "bebri" palika skaitliskā mazākumā Taču otrajā puslaikā ne tikai nosargāja savus vārtus neskartus, bet arī 12 minūtes līdz beigām panāca izlīdzinājumu – 1:1.

Pirmās līgas turnīra tabulā līderi ar 21 punktu astoņos mačos ir FK "Tukums 2000" futbolisti. SK "Super Nova" ar 18 punktiem ieņem trešo pozīciju, bet FK "Auda" ar 10 punktiem ir septītajā vietā.

Tostarp Latvijas sieviešu pirmās līgas spēlē Olaines stadionā tikās Apvienotās futbola akadēmijas "Olaine" komanda un SK "Super Nova" futbolistes (kā zināms, "Super Nova" vīri mājas spēles šosezon aizvada tieši Olainē). Kaut pēc pirmā puslaika rezultāts bija neatklāts 0:0, beigās Olaines spēlētājas izrādījās krietni pārākās un svinēja uzvaru 5:0. Pa diviem iesita Aja Stivriška un Liāna Maļčikova, vienus – Lana Osiņina.

Līdz ar uzvaru un trim punktiem AFA "Olaine" saglabājusi pirmo vietu turnīra tabulā – 17 punkti septiņās spēlēs.