06.06.2018 12:05

Ādažu un Ulbrokas jaunie džudisti ievāc bagātāko medaļu ražu sacensībās Līgo parkā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ādažu un Ulbrokas jaunie džudisti ievāc bagātāko medaļu ražu sacensībās Līgo parkā džudo klubs "Kokoro"

Līgo parkā Stopiņu novadā nedēļas nogalē trešo reizi norisinājās vasaras džudo turnīrs bērniem un jauniešiem "Outdoor Judo", kas neierasti šim sporta veidam notiek zem klajas debess. Komandu vērtējumā lielākos panākumus guva Pierīgas novadu pārstāvji.

Ādažu bērnu un jaunatnes sporta skolas, kā arī Ulbrokas sporta kluba pārstāvji četrās vecuma grupās izcīnīja attiecīgi 18 un 12 medaļas. Jāpiezīmē, ka ne viens jaunais sportists vien startēja vairākās vecuma grupās.

Ādažu BJSS džudistu kontā bija astoņas pirmās, sešas otrās un četras trešās vietas. Par sacensību uzvarētājiem kļuva Lauma Līva Saklaure, Elīza Māra Legzdiņa, Ksenija Struka (visas U-10 grupa), Amina Usmanova, Marta Gapejeva, Ernests Brigmanis-Briģis, Roberts Bankevics (U-12) un Patrīcija Ustinova (U-16).

Otrās vietas ieguva Katrīna Anna Jevstignejeva, Kirils Prokudins, Artjoms Dmitrijevs, Aleksandrs Mališevs (U-10), Delija Lavrova un Umārs Usmanovs (U-12), trešās – Delija Lavrova, Aleksejs Kulakovs, Aigars Vjazemskis un Nikass Purpišs (visi U-12).

Mājinieku Ulbrokas sporta kluba jauno džudistu rindās ar uzvarām savās vecuma grupās un svara kategorijās izcēlās Katrīna Valtere, Matīss Muzikants (U-10), Timurs Barabanovs (U-12) un Deniss Pušņenkovs (U-16), otrās vietas izcīnīja Paula Ziediņa (U-10), Jaroslavs Jankovičs (U-12), Vladimirs Jankovičs un Vladislavs Festers (U-14), bet bronzu nopelnīja Timurs Barabanovs, Viesturs Apša (U-10), Raimonds Alaškevičs un Valters Apša (U-12).

Šogad džudo turnīrs "Outdoor Judo" pulcēja gandrīz 200 dalībnieku no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.