30.05.2018 12:07

Salaspils frisbija komandām dubultuzvara Pērnavas smiltīs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils frisbija komandām dubultuzvara Pērnavas smiltīs Latvijas Frisbija federācija

Salaspils frisbija kluba komandas "Salaspils Jr" un "Salaspils FK" izcīnījušas zelta godalgas pludmales turnīrā "SandChamps" Igaunijas pilsētā Pērnavā.

"Salaspils Jr" vīru komanda bez lielām grūtībām ieņēma pirmo vietu apakšgrupā, izcīnot uzvaras pret Tartu "Turbulence" (13:2), apvienoto komandu "Atlantis Rising" (13:1), vietējo "Pärnu Team" (13:0), Krievijas "JuPiter" (13:11), un Igaunijas "Saku Ultimate" (13:2), informēja Latvijas Frisbija federācijā.

Pirmajā izslēgšanas spēle Salaspils jauniešu komanda tikās ar Somijas "Great Grand Master" (spēlētāji ar minimālo vecumu 48 gadi) izlasi, kas gatavojas atbilstošā vecuma pasaules pludmales čempionātam. Salaspils komanda bija pārāka par pieredzējušajiem somiem ar 13:4. Pusfinālā salaspilieši ar 13:11 vēlreiz pārspēja "JuPiter", bet finālā ar 12:9 pārspēja "Sirocco" vienību no Rīgas.

"Salaspils FK" spēlētājas sacensību pirmajā dienā pārliecinoši dominēja grupu turnīrā, pārspējot Krievijas "Cosmic Girls" (13:6), apvienoto Latvijas komandu "Ooops!" (13:3), Tallinas "Lynx" (13:5) un Tartu "Flying Lemons" (12:8).

Pusfinālā Salaspils spēlētājas vēlreiz spēkojās ar "Flying Lemons", šoreiz neatstājot pretiniecēm nemazākās izredzes (13:2), bet finālā spēja noturēt pārsvaru pret "Cosmic Girls" un svinēt panākumu ar 9:7.

Turnīrs Pērnavā risinās otro gadu. Pērn "Salaspils Jr" izcīnīja sudrabu, piekāpjoties vienīgi Igaunijas izlasei. Savukārt dāmu konkurencē pirms gada laurus plūca Latvijas izlase, kas gatavojās pasaules pludmales čempionātam.