28.05.2018 10:05

"Super Nova" futbolisti Ķekavā sagādā "Audai" ceturto zaudējumu pēc kārtas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Super Nova" futbolisti Ķekavā sagādā "Audai" ceturto zaudējumu pēc kārtas Rīgas Futbola federācija

Latvijas futbola pirmās līgas sestajā kārtā pirmo reizi šosezon savā starpā tikās abi klubi ar Pierīgas "pierakstu" – FK "Auda" savā laukumā Ķekavā uzņēma līgas jaunpienācējus sporta kluba "Super Nova" futbolistus.

Jau septītajā minūtē viesus vadībā izvirzīja Daniils Hvoiņickis, un pirmais puslaiks tā arī beidzās ar minimālu "Super Nova" pārsvaru. Drīz pēc pārtraukuma Maksims Vasiļjevs panāca 2:0, bet pamatlaika pēdējās sešās minūtēs viņi abi guva vēl pa vieniem vārtiem, un "Super Nova" sagādāja "Audai" jau ceturto zaudējumu pēc kārtas – 0:4.

Pirmās līgas turnīra tabulā sporta kluba "Super Nova" pakāpies uz trešo vietu (12 punkti) par četriem punktiem atpaliekot no līderiem "BFC Daugavpils"/"Progress" futbolistiem un par trim punktiem no otrajā pozīcijā esošā FK "Tukums 2000". FK "Auda" ir seši punkti sešās spēlēs un astotā pozīcija.

Latvijas sieviešu pirmās līgas turnīrā izbraukuma spēli pret "BFC Daugavpils" vienību nedēļas nogalē aizvadīja Apvienotās futbola akadēmijas "Olaine" spēlētājas un nospēlēja neizšķirti 2:2. Visi vārti tika gūti otrajā puslaikā – vispirms vadībā izvirzījās daugavpilietes, drīz vien Lana Osiņina panāca izlīdzinājumu, bet 14 minūtes līdz beigām pirms brīža uzmainītā Liāna Maļčikova priekšā izvirzīja jau "Olaini". Tomēr jau divas minūtes vēlāk mājinieces panāca neizšķirtu.

Ar astoņiem punktiem pēc aizvadītām četrām spēlēm AFA "Olaine" komanda turnīra tabulā ieņem ceturto vietu. Līderes ir Rīgas Futbola skolas audzēknes (12 p.).