03.09.2012 12:53

Salaspilieši spēlēs Eiropas klubu čempionātā frisbijā

Autors 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspilieši spēlēs Eiropas klubu čempionātā frisbijā www.frisbee.lv

"Salaspils WT" vīriešu frisbija komanda, ierindojoties piektajā vietā Ziemeļu reģiona atlases turnīrā Tallinā, izcīnījusi tiesības piedalīties Eiropas klubu čempionāta finālturnīrā, kas septembra beigās notiks Frankfurtē.

Tallinā vīru turnīrā piedalījās 11 komandas. Pirmajā posmā, kurā spēles aizritēja divās apakšgrupās, šāgada Latvijas čempioni "Salaspils WT" frisbijisti guva divas uzvaras pār Igaunijas un Norvēģijas komandām, bet zaudēja krieviem, somiem un zviedriem.

Sacensības salaspilieši turpināja turnīrā par 5.–8. vietu, kurā vispirms pārspēja Rīgas komandu "Ultimate Decision" ar 12:7, bet pēc tam arī klubu "Vorai" no Lietuvas – 13:7. Izšķirošajā spēlē par pēdējo ceļazīmi uz finālturnīru Latvijas čempioni ar 10:7 pārspēja Somijas frisbija komandu "Helsinki Ultimate".

Vienlaikus Tallinā notika arī turnīrs dāmām, kurā Salaspils komanda "SalsaPils" ieņēma sesto vietu astoņu komandu konkurencē. Salaspilietes, kuras augusta sākumā uzvarēja Latvijas čempionātā, piecās spēlēs izcīnīja divas uzvaras.