23.05.2018 15:05

Inčukalnā noslēgusies Galda hokeja līgas sezona

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Inčukalnā noslēgusies Galda hokeja līgas sezona arhīvs

Ar Inčukalna Galda hokeja līgas pēdējo posmu noslēgusies klubu turnīru sezona Inčukalnā. Pēdējā posmā piedalījās rekordskaits dalībnieku – 29. Astoņi no tiem bija uz pārbaudes laiku Inčukalna Galda hokeja kluba (GHK) pulciņā uzņemtie jaunieši.

Sacensībās startēja arī vairāki viesi no Rīgas, kuri izmantoja iespēju nedaudz uzturēt sevi tonusā līdz Eiropas čempionātam. Septiņi no 29 posmā startējušajiem dalībniekiem ir iekļauti Latvijas izlasē startam Eiropas čempionāta Zviedrijā, informēja Inčukalna klubā.

Līdzīgi kā iepriekšējā posmā, dalībnieki tika sadalīti grupās pēc meistarības pakāpes. 19 labākie dalībnieki tika sadalīti A un B grupās, bet C grupā startēja pulciņa jaunie dalībnieki un vēl divi amatieri no Rīgas. Otrajā sacensību kārtā A un B grupu četri labākie spēlētāji izspēlēja izslēgšanas turnīru, sākot ar ceturtdaļfinālu.

Noslēdzošajā posmā par uzvarētāju kļuva Valts Smagars, kurš fināla sērijā divu Latvijas izlases pārstāvju cīņā ar 3:2 uzveica Sandi Kristapu Lagzdiņu, bet spēlē par trešo vietu Raivis Miglinieks ar 3:1 uzvarēja Rinaldu Siņicinu.

Kopvērtējumā "Open" klasē priekšlaicīgi uzvarēja Rainers Kalniņš (5. vieta posmā), otrais sezonu noslēdza Sandis Kalniņš (7. vieta), bet trešais Roberts Suharevs juniors (6.v.).

Arī junioru konkurencē uzvaru sev nodrošināja Rainers Kalniņš, taču, pateicoties augstākai vietai tieši pēdējā posmā, uz otro vietu izrāvās Rinalds Siņicins, kurš uz trešo pozīciju nobīdīja Robertu Suharevu.

Jaunāko junioru konkurencē uzvarētājs noskaidrojās tikai pēdējā posmā, kurā augstāku vietu par savu oponentu Robertu Līvmani (10. v.) ieņēma Toms Baumanis (8. v.). Trešajā vietā sezonu noslēdza Patriks Strods.