22.05.2018 10:19

Šogad sacensībās "S!-Skate 2018" Siguldā startēs arī rollerslēpotāji

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Šogad sacensībās "S!-Skate 2018" Siguldā startēs arī rollerslēpotāji publicitātes

Jau pavisam drīz tiks noskaidroti labākie šā gada skrituļslidotāji un rollerslēpotāji – Fischer Slēpošanas centrs Siguldā 24. maijā aicina piedalīties "S!-Skate 2018" 1. posmā, ar kuru tiks uzsākts skrituļslidošanas un rollerslēpošanas sacensību seriāls.

Kopumā šogad notiks četri posmi: 24. maijā, 5. jūlijā, 23. augustā un 20. septembrī. Sacensību seriāls jau kļuvis par tradīciju un jau piekto gadu pulcē lielus un mazus skrituļslidotājus. Šogad "S!-Skate 2018" sacensībās varēs startēt arī rollerslēpotāji, informē SIA "Siguldas Sporta serviss" sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste Aneta Galdiņa.

Sacensībās aicināts piedalīties ikviens interesents, kurš ir apguvis skrituļslidošanas un rollerslēpošanas iemaņas un kuram ir atbilstošs veselības stāvoklis. Skrituļslidošanas "Open" grupās dalībnieki startēs ar fitnesa klases slidām, kurām ir augstais slidzābaks. Kopumā sacensību dalībnieki startēs 31 grupā, ņemot vērā vecumu un meistarības līmeni.

1. sacensību posmā plānots brīvais starts ar kontrollaiku. Paši mazākie sacensību dalībnieki no S-6 un S-8 grupām startēs plkst. 18.30, no V-6 un V-8 grupām – plkst. 18.45 un skrituļos 10 minūtes 200 metru stadiona aplī. Pārējo vecuma grupu dalībniekiem būs brīvais starts no plkst. 19.00 līdz 19.30 un būs jāskrituļo 1,2 kilometru aplī 30 vai 60 minūtes atkarībā no dalībnieka vecuma grupas, norāda A. Galdiņa.

Sacensību starts paredzēts no plkst. 18.30, bet reģistrācija – jau no plkst. 17.30 Fischer Slēpošanas centrā Puķu ielā 4, Siguldā. Ir atvērta arī elektroniskā pieteikšanās sacensībām Fischer Slēpošanas centra tīmekļa vietnē.

Reģistrējoties un apmaksājot sacensību dalības maksu tiešsaistē visiem sacensību posmiem, atlaide – līdz 30%. Siguldas novada iedzīvotāja ID karšu īpašniekiem dalībai sacensībās 10% atlaide. Sacensību noslēgumā tiks organizēta loterija, līdz ar to vērtīgas balvas iegūs ne tikai labākie, bet arī veiksmīgākie sacensību dalībnieki, vēsta A. Galdiņa.