23.03.2018 12:01

Carnikavas florbolisti guvuši divas uzvaras Rīgas čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Carnikavas florbolisti guvuši divas uzvaras Rīgas čempionātā arhīvs

Rīgas florbola čempionātā divas uzvaras triju dienu laikā izcīnījuši Carnikavas kluba spēlētāji, kuri turnīra tabulā pakāpušies uz trešo vietu. Pie panākuma tikuši arī Saulkalnes florbolisti, bet florbola klubam "Ikšķile" kārtējā spēlē zaudējums.

Carnikavas florbola klubs nedēļas sākumā savās mājās ar 13:6 pieveica komandu "Datu tehnoloģiju grupa", kaut arī pēc divām trešdaļām bija vadībā tikai ar 8:6. Trīs vārtus guva Kristians Jānis Rinkēvičs, divus – Ivo Videjus. Savukārt ceturtdien carnikavieši, pamatlaika pēdējās piecās minūtēs atspēlējuši divu vārtu deficītu, pagarinājumā ar 6:5 viesos pārspēja "Oligarhus". Pa diviem goliem iemeta Ivo Videjus un Jānis Boroduška, kura kontā arī uzvaru nesošais metiens.

Pie panākuma ceturtdien tika arī Saulkalnes florbolisti, kuri otrās trešdaļas pašās beigās un trešās sākumā guva piecu vārtus pēc kārtas un ar 11:6 pieveica Armijas florbola klubu (Arnim Ševeļkovam 3+1, Kalvim Bernautam un Gintam Vīnbergam pa 2+1). Savukārt FK "Ikšķile" piedzīvoja zaudējumu 6:9 spēlē pret "Rīgas lauvām" (Raimondam Zemzālem 3+0).

Rīgas čempionāta turnīra tabulā, kad komandām atlicis aizvadīt 3-5 spēles, Carnikavas klubs ieņem trešo vietu, Saulkalnes komanda – sesto un FK "Ikšķile" – devīto vietu 13 vienību konkurencē.