21.03.2018 11:55

"Victor Latvia GP" badmintona turnīrā Salaspilī mājiniekiem divas uzvaras

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Victor Latvia GP" badmintona turnīrā Salaspilī mājiniekiem divas uzvaras latviagp.lv

Salaspils sporta namā aizvadīts badmintona sacensību seriāla "Victor Latvia GP" trešais posms. Turnīros vairākās meistarības grupās divas pirmās vietas izdevās izcīnīt mājiniekiem – Salaspils badmintona kluba pārstāvjiem.

Dāmu vienspēļu turnīrā A grupā uzvaras visās trijās spēlēs un pirmo vietu izcīnīja Salaspils badmintona kluba trenere Diāna Šavalgina. Finālā viņa ar 21:9, 21;14 pieveica Annemariju Priedi no "Dārta/Daugmale" komandas. A grupas dubultspēļu turnīrā, kurā uzvarēja Kristīne Šefere un Diāna Stognija (RSP/RBS), D. Šavalgina pārī ar Baibu Jātnieci no Rīgas badmintona kluba ieņēma trešo vietu.

Vēl vienu uzvaru Salaspils badmintona kluba pārstāves svinēja B grupas dubultspēļu turnīrā, kurā par uzvarētājām kļuva Veronika Buļbakova un Dace Damberga, bet Iveta Zosēna kopā ar Lindu Liepkalni no Baložiem ierindojās trešajā vietā.

Vīru A grupas turnīros divas uzvaras izcīnīja Reinis Krauklis (RTU/RSP), kurš bija labākais gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs kopā ar Tomu Preinbergu. Pāru cīņās trešo vietu ieņēma Valters Liepkalns no Baložiem kopā ar Paulu Gurecki (RSP/RBS), kurš savukārt pārī ar Kristīni Šeferi uzvarēja jaukto dubultspēļu turnīrā.

Starptautisku skanējumu "Victor Latvia GP" posmam Salaspilī deva Rīgas Tehniskajā universitātē studējošo Indijas badmintona cienītāju klātbūtne. Turklāt nepavisam ne pasīva klātbūtne – Pravīns Kanna Mutukrišnans uzvarēja C grupas vienspēļu turnīrā un pārī ar Varadharadžanu Govindagunderu B grupas dubultspēļu turnīrā.