17.03.2018 18:25

FOTO: Pierīgas novadu turnīrā triumfē Stopiņu futbolisti

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FOTO: Pierīgas novadu turnīrā triumfē Stopiņu futbolisti Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Ar Stopiņu novada komandas uzvaru sestdien Zaķumuižas sporta zālē beidzies Pierīgas novadu sporta spēļu telpu futbola finālturnīrs. Otro vietu ieņēma Babītes un trešo – Siguldas novada futbolisti.

Zaķumuižā bija pulcējušies nedēļu iepriekš notikušo triju priekšsacīkšu turnīru uzvarētāji, kuri savā starpā 2x20 minūtes garās spēlēs sadalīja godalgotās vietas. Kalendāram labpatika, ka turnīra pēdējā spēle izrādījās izšķirošā cīņā par pirmo vietu.

Vispirms Stopiņu futbolisti pārliecinoši ar 7:2 pieveica siguldiešus, bet pēc tam siguldiešiem zaudējumu sagādāja arī Babītes komanda – 6:4. Fināla cienīgajā noslēdzošajā mačā Stopiņu novada vienība atkal izrādījās krietni pārāka un svinēja uzvaru 5:1.

Pēdējo reizi Stopiņu novada telpu futbola komanda Pierīgas sporta spēļu turnīros starp laureātiem bija 2015. gadā, kad ieguva otro vietu.

Diemžēl finālturnīrs par 4.-6. vietu ilga tikai vienu spēli – slimību un savainojumu dēļ nevarēja ierasties ādažnieki, kuri Pierīgas turnīros pēdējos gados bijuši panākumiem bagātākie dalībnieki (divas pirmās un viena trešā vieta).

Tā nu Ropažu un Salaspils komandu spēlē tika noteikti ceturtās vietas ieguvēji, un pērnā gada turnīra divu spēcīgāko vienību cīņā ropažnieki svinēja pārliecinošu uzvaru 12:4. Salaspiliešiem piektā vieta, bet Ādažu futbolistiem divi tehniskie zaudējumi un sestā vieta noslēguma kopvērtējumā.