25.08.2012 14:53

Zvejniekciema volejbolistēm zelts, sudrabs un bronza

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Zvejniekciema volejbolistēm zelts, sudrabs un bronza arhīvs

Volejbola tradīcijām bagātās Zvejniekciema vidusskolas spēlētājas apliecina savu meistarību "TIO volejs" turnīrā jauniešu komandām.

Vasaras volejbola spēles ''TIO volejs'' Latvijas Volejbola federācija rīkoja jau septīto gadu, un sestdien finālturnīrā "Daugavas" stadionā Rīgā pulcējās 108 labākās komandas sešās vecuma grupās puišiem un meitenēm.

Tāpat kā "Lāses" kausa izcīņā, kas norisinās ziemā, arī šoreiz starp labākajām bija Zvejniekciema vidusskolas jaunās volejbolistes, kuras iekļuva starp laureātēm turnīros trijās vecuma grupās. C2 grupā (1999./2000. g. dz.) komanda "Spicās" ierindojās trešajā vietā, C1 grupā (1997./98. g. dz.) "Bīstamās mājsaimnieces" bija otrās, bet D grupā (2001. g. dz. un jaunākas) "Puķuzirnīši" izcīnīja pirmo vietu.

"TIO volejs" labākās komandas sveica olimpiskais čempions Pāvels Seļivanovs, Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļu ieguvēju Mārtiņa Pļaviņa un Jāņa Šmēdiņa treneris Aigars Birzulis, 2009. gada Eiropas čempione pludmales volejbolā Inguna Minusa, Latvijas Volejbola federācijas prezidents Almers Ludviks un AS "Rīgas Piena kombināts" valdes priekšsēdētājs Raimonds Misa, informēja Latvijas Volejbola federācija.

Uzvarētājiem bija arī kāda ekskluzīva dāvana no organizatoriem – diploms ar Pāvela Seļivanova, olimpisko spēļu vicečempiona Raimonda Vildes, kā arī Mārtiņa Pļaviņa un Jāņa Šmēdiņa autogrāfiem.